Novuss blikt terug op 2018

Nu de jaarwisseling nadert is het goed om eens kort terug te blikken op het afgelopen jaar. 2018 gaat natuurlijk de boeken in als hét jaar waarin Novuss Telecom & ICT haar eerste lustrum vierde, maar wat gebeurde er nog meer? Je leest het hier.

Novuss Telecom & ICT terugblik 2018

Eerste jubileum is goed gevierd

Je kon er niet omheen: in maart bestond Novuss vijf jaar! Om dit jubileum extra te onderstrepen, werden er vijf unieke acties geïntroduceerd. Deze golden maar liefst heel 2018 en varieerden van een gepersonaliseerd telefoonhoesje tot een dag golfen op The Dutch; hét walhalla voor de echte Tiger Woods (in spé). Daarnaast werd het jubileum natuurlijk ook intern gevierd met een etentje om zo de professionals van het eerste uur te bedanken. Zij ontvingen een cadeaubon en een prachtige gepersonaliseerde pen, waarmee hopelijk geschiedenis geschreven wordt. Op naar de volgende vijf jaar!

ICT-afdeling aanzienlijk verbeterd

In vergelijking met een jaar geleden heeft Novuss Telecom & ICT heel wat kracht bijgezet op ICT-gebied.  Zo startte accountmanager Dennis Zijlstra op de eerste werkdag van 2018, waarmee commerciële versterking in huis gehaald werd. Dat niet alleen: steeds meer klanten wisten ons te vinden voor hun ICT-vraagstukken, waardoor de geïmplementeerde oplossingen uitgroeiden tot grootschalige totaaloplossingen van vaste én mobiele telefonie én ICT.  We mochten werkelijk prachtige projecten verzorgen. Ook de Online Werkplekken wierpen gedurende het jaar steeds meer vruchten af: inmiddels werken er al verscheidene klanten met deze grenzeloze kantooromgeving.

Over de klanten gesproken: in het afgelopen jaar mochten we verschillende klanten interviewen over hun ervaringen met onze diensten en service. Dit leverde prachtige verhalen op van Fort Pannerden, Belastingadvieskantoor Cijns, Marketingbureau 2keer.nl, VSW Expeditie B.V., Insight Enterprises B.V. en Albero Zorggroep.

Nieuwe professionals gevonden én nog altijd gezocht

In de afgelopen 12 maanden mochten wij ook nieuwe professionals verwelkomen. Zo voegde niet alleen Dennis- maar ook voormalig stagiair Jordy zichzelf toe aan het Novuss-team en tekende Twan zijn vaste contract. Mooie ontwikkelingen, want alleen met de juiste mensen op de juiste plaatsen kan de maximale kwaliteit geleverd (blijven) worden. Zo gezegd, zo gedaan! Ook werd de zoektocht naar twee nieuwe talenten voor het sales traineeship gestart. Inmiddels is één van deze plaatsen vervuld en staat het opsporingsbericht voor de tweede aankomend professional nog uit. Ben of ken jij een ambitieuze starter? Bekijk dan hier de vacature en maak je 2019 nú al onvergetelijk!

Novuss Familiedag en Bowlingcompetitie

Daarnaast mogen we de gebeurtenissen buiten werktijd natuurlijk ook niet vergeten. Zo was het medio juli het tijd voor ander een stukje verbinding tijdens de jaarlijkse Novuss Familiedag. Na een Vespa-tour door de uitgestreken landschappen die Enschede rijk is, werd de ontspanning voortgezet  met een overheerlijke barbecue. Het weer was perfect en de sfeer mogelijk nog beter. Een andere jaarlijkse traditie, de Novuss Bowlingcompetitie, pakte afgelopen november gunstig uit voor Alex. Hij wist de winst op zijn naam te zetten en zo de trofee uit Jeroens handen te spelen. Wie bemachtigt de felbegeerde prijs volgend jaar?

Kortom: 2018 was een gezellig en succesvol jaar waarvan er wat ons betreft nog velen mogen volgen. Heel hartelijk bedankt voor jouw bijdrage – klein of groot – hierin. Namens het hele team van Novuss Telecom en ICT  wensen wij jou en je familie fijne feestdagen en alle goeds voor 2019!

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss iOS of Android
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak