Novuss verwelkomt nieuwe professional: ontmoet Dennis Zijlstra

 in Blog

2018 bracht tot nu toe niet alleen een nieuw getal op de kalender, maar ook een nieuwe Novuss professional! Met frisse energie zette Dennis Zijlstra op de tweede dag van januari koers richting het kantoor in Enschede, waar hij sindsdien werkt als Accountmanager. 

Novuss professional Dennis

Woonachtig in ‘de hoofdstad van Twente’ zocht Dennis (37) een uitdaging dichterbij huis. Vanuit een eerdere werkgever kende hij Novuss Telecom & ICT, dat een zeer positieve indruk op hem achter had gelaten. Hij besloot zijn hengel in de Novuss-vijver te werpen en had al snel beet. Dennis: “Die positieve indruk werd alleen maar versterkt na de ontmoeting met mijn toekomstige collega’s tijdens de gesprekken. En toen ging het snel, inmiddels heb ik de eerste werkweek alweer achter de rug. Ik heb de afgelopen dagen veel informatie tot me genomen en ga nu met veel enthousiasme de weg op.”

Focus op werken in de Cloud

Met een decennium ervaring op zak kent Dennis zijn weg in de wereld van de aquisitie en ICT. Bij Novuss gaat hij zich hoofdzakelijk focussen op het uitbreiden van het klantenbestand van de Online Werkplekken; het werken in de Cloud. “Ik ben bekend met veel ICT-oplossingen en vind het heel interessant om te bekijken hoe ik dit nu specifiek voor Novuss in de markt kan gaan zetten.” Zijn ervaring komt goed van pas nu hij zich volop stort op de aquisitie en alle afspraken die daaruit voortvloeien. “De gesprekken met de klant zijn in grote lijnen misschien wel hetzelfde, maar je praat natuurlijk op verschillende manieren met verschillende bedrijven om samen tot een passende oplossing te komen. Dat vind ik mooi. Overal waar ik kom, maak ik een praatje en ontmoet ik weer nieuwe mensen”.

Kokende Accountmanager

Als Accountmanager rijdt Dennis logischerwijs het hele land door, maar ook privé is hij een ondernemend type. Samen met zijn vriendin Karin en, zoals hij zelf zegt, ‘een heerlijke puberjongen van 13’ maakt hij regelmatig een gezellig uitstapje. Hij is een echte gezinsman. Eenmaal thuis duikt Dennis graag de keuken in voor het bereiden van de meest smaakvolle gerechten, waarbij zijn voorkeur uitgaat naar de Indonesische keuken. Op kantoor zijn we erg benieuwd naar zijn kookkunsten en laten wij met veel plezier eens onze boterhammen achterwege…

Als een vis in het water

Met anderhalve Novuss-week op de teller, heeft Dennis het gevoel een goede keuze gemaakt te hebben. ”Ik voel me hartstikke thuis bij Novuss. Het is een energiek en innovatief bedrijf met een uitgebreide klantenkring in uiteenlopende branches. Die afwisseling spreekt mij enorm aan, net als het mooie pakket aan producten en diensten. Ook pas ik, voor mijn gevoel, goed in het jonge en dynamische team. Er wacht mij ongetwijfeld een heel mooi 2018.”

Ben je benieuwd naar onze nieuwe professional en wil jij de mogelijkheden van Online Werkplekken voor jouw organisatie met Dennis bespreken? Je bereikt het kantoor in Enschede op +31(0)53 20 30 080.

 

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss legt uit: Werken in de Cloud
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip
slot depo 10k
mahjong ways 2
slot777
slot server kamboja
slot bet 100 perak
olympus slot
slot gacor 2024