NOVUSS IS DE SPECIALIST IN ZAKELIJKE (MOBIELE) COMMUNICATIE & TELECOM

Zakelijke telefonie is een onmisbaar (en onderschat) communicatiemiddel, het is essentieel om goed bereikbaar te zijn voor klanten en collega’s. Één gemiste oproep kan al een gemiste opdracht betekenen…Wij zorgen ervoor dat dit jou nooit (meer) overkomt!

De professionals van Novuss regelen jouw complete telefonie-omgeving: van het leveren van de toestellen (zowel vast als mobiel) en de abonnementen voor mobiele telefonie tot het implementeren van VoIP en een centrale in de Cloud. Eigenlijk alles wat jij – nu of in de toekomst -nodig acht voor jouw organisatie.

En het allerbelangrijkst van dit alles? Er zijn natuurlijk geen onnodige kosten en vreemde verplichtingen, maar enkel glasheldere communicatie én de mogelijkheid om terug te vallen op onze IT-servicedesk. Gedurende iedere dag van het jaar, op ieder moment van de dag staan zij voor jouw organisatie klaar om onverhoopte telecom ‘issues’ direct te tackelen. Een ruis op de lijn behoort tot het verre verleden met Novuss.

TWIJFEL NIET LANGER

BESTEL DIRECT JOUW MOBIEL

OF BEL: 055 20 21 919 (APELDOORN) 053 20 30 080 (ENSCHEDE)

Integratie in de Cloud

Door ook jouw vaste telefonie te integreren in het mobiele netwerk (met een eigen centrale in de Cloud) blijf je áltijd betrokken bij het kantoor, waar je ook bent. Zo kun je met de vast-mobiel integratie van Novuss eenvoudig op jouw smartphone zien welke collega’s beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld een telefoon-, chat- of videoconference. Dankzij de flexibiliteit van de vast-mobiel integratie en Novuss VoIP ben je in staat om overal snel te schakelen.

Dus ook wanneer je thuis op de loodgieter of postbode wacht of tóch nog snel even de stad in moet voor een last-minute aankoop, blijf je onverminderd bereikbaar en kan het werk gewoon doorgaan. En als je in alle rust wil genieten van je welverdiende vakantie of vrije dagen, dan worden jouw inkomende oproepen zonder moeite naar de voicemail of een collega omgeleid. Wel zo prettig, toch? Novuss regelt het.

OVERAL BEREIKBAAR DANKZIJ NOVUSS

<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip
slot depo 10k
mahjong ways 2
slot777
slot server kamboja
slot bet 100 perak
olympus slot
slot gacor 2024