Mobiele telefonie

Van een simkaartwissel tot het aanschaffen van nieuwe toestellen en het afsluiten van passende abonnementen: Novuss is jouw onafhankelijke telecompartner. Met het grote aantal mobiele aanbieders, is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Als Business partner van KPN, Telfort en Vodafone, én sinds kort prijswinnend partner van T-mobile, garanderen wij je altijd het beste voorstel. Hiervoor hanteren wij een efficiënte werkwijze:

Na de kennismaking ontvangen wij graag jouw huidige facturen zodat wij deze kunnen doorrekenen. Naar aanleiding van deze uitkomst, adviseren wij je middels een uitgebreid rapport (met bijbehorende presentatie) graag welke smartphones en bijbehorende abonnementen het meest aansluiten op jouw bedrijfsprocessen. Zo weet jij zeker dat jouw keuze, ook daadwerkelijk de beste is. Daaropvolgend verzorgen wij graag het contractbeheer, zowel van nieuwe- als bestaande contracten. 

Jij hoeft je niet meer bezig te houden met het papier- en regelwerk, dat doen onze professionals graag voor jou! Zij staan dagelijks voor je klaar en voorzien je binnen 24 uur van een deskundig antwoord op jouw vraagstukken.

Novuss Telecom

TWIJFEL NIET LANGER

BESTEL DIRECT JOUW MOBIEL

OF BEL: 055 20 21 919 (APELDOORN) 053 20 30 080 (ENSCHEDE)

Altijd een scherpe prijs voor jouw abonnementen

Door voortijdig het complete belgedrag binnen jouw organisatie in kaart te brengen, kunnen eventuele kostenbesparingen direct verwezenlijkt worden. Wij beheren graag jouw contracten met providers zodat bestaande abonnementen geoptimaliseerd kunnen worden of nieuwe, goedkopere abonnementen kunnen worden afgesloten. Gedurende de looptijd van jouw abonnementen, blijven wij deze regelmatig onder de loep nemen. Zo weet jij zeker dat je geen moment te veel betaalt. Met onze mobiele oplossingen én de deskundigheid van onze professionals vergroot jij het arbeidsvermogen van jouw medewerkers zonder dat je er zelf omkijken naar hebt. Mobiele telefonie moet immers een sterke aanvulling op- en geen onderdeel van jouw dagelijkse bezigheden zijn.

Onze Novuss Verzekerd Polis biedt dekking op jouw smartphone in geval van de volgende schadegevallen:

  • Brandschade
  • Vallen en stoten
  • Diefstal na inbraak/geweld/bedreiging
  • Waterschade

Bekijk hier de polisvoorwaarden en belangrijke uitsluitingen.

<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong