ZORGELOOS AAN HET WERK MET NOVUSS

De IT / ICT  wereld is een wereld op zich. Er is al gauw behoorlijk wat technische kennis nodig om het meeste rendement uit een systeem te halen. Wij begrijpen dat niet iedereen over deze kennis beschikt en/of in dure opleidingen wil investeren. Dat is geen enkel probleem! Novuss bestaat uit een club professionals die zich met veel ervaring, expertise én enthousiasme op (de ontwikkeling van) jouw ICT-uitdaging storten en je van een objectief en strategisch advies voorzien. Wij zijn verantwoordelijk voor kwalitatief hoogwaardige kantoorautomatisering van vele organisaties, waarbij onder andere zowel netwerk- als systeembeheer tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Met Novuss komen jouw geïnventariseerde wensen en eisen tot leven, zodat jouw organisatie altijd probleemloos, en in een veilige IT omgeving, te werk kan gaan.

Novuss ICT

TWIJFEL NIET LANGER

BESTEL DIRECT JOUW MOBIEL

OF BEL: 055 20 21 919 (APELDOORN) 053 20 30 080 (ENSCHEDE)

Proactieve ICT dienstverlening

Van werken in de Cloud tot een eigen server op locatie: de ICT diensten van Novuss zijn gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen en voorzien van een continue, actieve monitoring. Door bedrijfsnetwerken, -servers en overige apparatuur doorlopend te controleren, zijn wij in staat om tijdig (preventieve) maatregelen te nemen en door periodieke controles uit te voeren, garanderen wij een optimaal en betrouwbaar, stabiel systeem. Het proactieve beheer wordt in principe vanaf afstand uitgevoerd, maar indien nodig zijn onze professionals van de IT-servicedesk binnen no-time ter plaatse om de problemen op locatie te verhelpen.

Zo ben jij verzekerd van zo min mogelijk verstoringen, een maximale beschikbaarheid én een helpende hand op ieder moment. En zijn jouw eigen experts (tijdelijk) minder goed beschikbaar? Ook dan zijn wij je graag van dienst, bijvoorbeeld in de vorm van een tweede- of derde lijns servicedesk, zodat de systemen uitstekend blijven functioneren en ook bij eventuele problemen direct weer ‘up and running’ zijn. Verstoringen kosten immers tijd én geld dus ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen!

NOVUSS MAAKT JOU WEGWIJS IN DE CLOUD

<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip
slot depo 10k
mahjong ways 2
slot777
slot server kamboja
slot bet 100 perak
olympus slot
slot gacor 2024