IT-Servicedesk

Laat het beheer van jouw ICT omgeving over aan de professionals van Novuss. Wij nemen jouw werkplek-,netwerk- en systeembeheer uit handen. Bescherming tegen beschadiging en uitval is van cruciaal belang voor de bedrijfscontinuïteit. Je servers zijn immers volledig gevuld met belangrijke gegevens, die niet verloren mogen gaan.

Bij netwerkbeheer controleren wij de gehele infrastructuur op een goede werking; van bekabeling en netwerkcomponenten tot firewalls, switches en routers. Het is onze verantwoordelijkheid dat jouw netwerk altijd over voldoende capaciteit, functionaliteit en integriteit beschikt. Onze professionals zijn altijd te bereiken om directe en gerichte ondersteuning te bieden bij calamiteiten. Eventuele problemen worden vroegtijdig gesignaleerd en direct opgelost, zodat jouw organisatie geen hinder ondervindt. Omdat computersystemen niet alleen tijdens kantoortijden actief zijn, zijn de professionals van onze servicedesk ook 24/7 beschikbaar. 

Over deze IT servicedesk en alle mogelijkheden voor jouw organisatie, vind je elders op onze website meer informatie. Wij zorgen dat er voor iedereen een passende oplossing geleverd wordt, omdat geen situatie hetzelfde is.

Novuss ICT

TWIJFEL NIET LANGER

BESTEL DIRECT JOUW MOBIEL

OF BEL: 055 20 21 919 (APELDOORN) 053 20 30 080 (ENSCHEDE)

Proactief systeembeheer

Wanneer jij Novuss inschakelt voor het systeembeheer van jouw ICT-omgeving, worden alle apparatuur en programma’s van de organisatie gecontroleerd én onderhouden. Ook voeren wij updates uit en kunnen eventuele storingen voorkomen worden dankzij actieve, continue monitoring. Problemen als slecht functionerende servers, defecte computers en vastgelopen printers zijn een peuleschil voor onze professionals: deze worden direct onderzocht én opgelost. Ook het onderhoud van jouw servers, online werkplekken en software verzorgen wij graag. Wij zorgen ervoor dat je altijd kunt doorwerken en dat jouw systemen doen, wat ze behoren te doen.

De onderhoudscontracten van het werkplek-,netwerk- en systeembeheer worden uiteraard met jou afgestemd en zijn dan ook volledig aan jouw wensen aan te passen. Met deze succesvolle beheer service bieden wij een compleet en kwalitatief hoogstaand pakket, waarmee wij ons onderscheiden van andere ICT- en beheer partijen. Novuss zorgt ervoor dat jij blindelings kunt vertrouwen op de geboden diensten én op jouw eigen systemen.

<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong