Cloud

Inmiddels is het ‘nieuwe werken’ allang niet heel erg ‘nieuw’ meer, maar is dit bij veel bedrijven al geïntegreerd in de IT-oplossingen. Werken waar en wanneer je maar wil, heeft als grote voordeel dat het altijd in jouw tijdsplanning past. Met de Online Werkplek van Novuss kun je op kantoor, thuis of onderweg aan de slag. Je bent hierdoor niet langer aan een vaste kantoorcomputer gebonden, maar kunt jouw vertrouwde werkomgeving vanaf iedere tablet, laptop of vaste computer benaderen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, afgezien van het device waarop je werkt, is een goed werkende internetverbinding.

Novuss ICT

Jouw vertrouwde werkomgeving in de Cloud

De Online Werkplek is exact gelijk aan je huidige werkomgeving, van software, eigen documenten en applicaties tot je mailbox. Ook de specifieke bedrijfsapplicaties zijn gewoon zichtbaar in deze omgeving. Een van de voordelen van werken in de cloud is dat je niet langer hoeft te investeren in servers en licenties, wat resulteert in een mooie kostenbesparing. Een ander voordeel is dat je dankzij de werkplek in de Cloud plaats- en tijd onafhankelijk bent, waardoor jouw flexibiliteit toeneemt en je overal in staat bent om snel te schakelen. En je druk maken over beheer en onderhoud van IT oplossingen? Ook die zorg neemt Novuss je graag volledig uit handen.

De Online Werkplek wordt volledig wordt ingericht naar bedrijfsspecifieke eisen, wensen en behoeften. Hiervoor maakt Novuss gebruik van Office 365. Om het geheel nog veiliger te maken, is het mogelijk Multifactor authenticatie toe te passen.

TWIJFEL NIET LANGER

BESTEL DIRECT JOUW MOBIEL

OF BEL: 055 20 21 919 (APELDOORN) 053 20 30 080 (ENSCHEDE)

Virtual Desktop

Voor de Online Werkplek maken we gebruik van de Virtual Desktop (VDI). Hiermee kun je op afstand inloggen op de virtual desktop (VDI) die bij ons in het datacenter staat, inclusief achterliggende servers: een veilige plek waar alles wordt opgeslagen. Het enige wat je nodig hebt, is een simpele pc die verbinding kan maken met het internet. Wij zorgen verder voor de ingerichte VDI en het benodigde onderhoud. Uiteraard kunnen wij bij problemen ook eenvoudig op afstand helpen.  Ook kunnen wij zorgen voor een grafische versnelling, zodat alles nog sneller en beter werkt.

Een dergelijke werkplek in de Cloud zorgt niet alleen voor een kostenbesparing, maar vergroot ook de productiviteit en maakt de samenwerking met collega’s nóg makkelijker omdat het uitwisselen van documenten slechts een fluitje van een cent is.

Online mailbox

Altijd en overal op jouw telefoon, tablet of laptop toegang tot jouw zakelijke mailbox? Dat kan met Office 365 Online Exchange; de ideale zakelijke totaaloplossing waarvoor uitsluitend een apparaat met internetverbinding benodigd is. Deze online maildienst is ontwikkeld om zakelijke communicatie te optimaliseren en mailverkeer zowel veiliger als efficiënter te maken. Jij en je collega’s kunnen ook op afstand gebruik blijven maken van de bekende Exchange functies: elkaars agenda inzien, afspraken inplannen en contacten met elkaar delen. Jouw vertrouwelijke bedrijfsdata wordt opgeslagen in streng beveiligde en geografisch verspreide datacentra, waarop doorlopend technische ondersteuning wordt verleend.

Het gebruik van Online Exchange voorkomt een investering in een kostbaar mailsysteem of Exchange Server, omdat je gebruikmaakt van onze veilige, betrouwbare omgeving. Je bespaart hiermee ook nog eens op ICT kosten, omdat het beheer in handen is van de Novuss professionals. Iedere individuele Online Exchange mailbox is maandelijks opzegbaar zodat je deze snel kunt op- en afschalen bij bijvoorbeeld wisselingen van personeel.

<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip
slot depo 10k
mahjong ways 2
slot777
slot server kamboja
slot bet 100 perak
olympus slot
slot gacor 2024