Novuss legt uit: ‘Werken in de Cloud’

 in Blog

Novuss legt uit: Werken in de Cloud

Thuiswerken, Het nieuwe werken, Flexwerken, Cloud: deze begrippen worden de laatste jaren steeds vaker genoemd. Tegenwoordig wordt daar zelfs de term ‘uit de file, aan het werk’ aan toegevoegd. Maar, wat houdt deze moderne manier van werken eigenlijk in en waarom is de Cloud zo handig? Novuss Telecom & ICT legt het je graag uit.

Werk jij al in de Cloud?

Bellen, chatten, videobellen, filesharing en zelfs volledig werken in de Cloud: het is allemaal mogelijk. Toch werkt het overgrote deel van de medewerkers nog op kantoor met een server op locatie, of gedeeltelijk in de cloud. De redenen om niet of niet volledig over te stappen naar de Cloud lopen nogal uiteen, waarbij de angst voor het verliezen van privacy toch vaak (onbewust) meespeelt. Gelukkig zien steeds meer bedrijven het voordeel van werken in de Cloud, waarbij tijd niet alleen efficiënter wordt gebruikt en medewerkers productiever zijn, maar er zelfs een kostenbesparing gerealiseerd kan worden. Werk jij al in de Cloud?

Voordelen van een Online Werkplek

Om in de Cloud te kunnen werken, dien je te beschikken over een goede internetverbinding (al dan niet mobiel) nodig en een device waarop je werkt – zoals een laptop. Met deze twee eenvoudige middelen kun jij, waar en wanneer jij dat wenst, aan het werk met jouw vertrouwde kantooromgeving. Dus ook aan de rand van het zwembad in Zuid-Frankrijk of in het eetcafé na de zakenlunch. De mogelijkheden reiken zo ver als het internet: the Sky is the limit. 

De Novuss professionals nemen graag jouw wensen en behoeften aangaande het werken in de Cloud met je door, waarna er een passende oplossing wordt geleverd. Mocht er zich een andere situatie voordoen, bijvoorbeeld omdat er medewerkers bij komen of juist vertrekken, dan kun jij de online omgeving iedere maand probleemloos op- en afschalen. Zo wordt overcapaciteit uitgesloten en weet jij zeker dat je niet betaalt voor zaken die je niet gebruikt. Wel zo eerlijk, toch? Wat je wel betaalt? Één, vooraf afgesproken, vast bedrag per maand. Zelf investeren in (aanschaf, onderhoud en stroomverbruik van) hardware en licenties voor software wordt daarmee overbodig, want dat doen wij voor je.

Jouw veiligheid boven alles

Zoals we hierboven al aangaven, is de twijfel aan de veiligheid voor veel mensen een reden om niet over te stappen naar het werken in de Cloud. Zonde! Bij een betrouwbare Cloud-leverancier zoals Novuss staan alle gegevens namelijk in een Nederlands datacenter, voorzien van alle denkbare high-end beveiligingsoplossingen. In dit datacenter is alles redundant uitgevoerd, wat simpelweg betekent dat alles minimaal dubbel is ingedekt. Je kunt hierbij denken aan meerdere internetlijnen, dubbele hardware en in ons geval zelfs een geheel extra datacenter met diezelfde set-up. Alles om ervoor te zorgen dat jij te allen tijde beschermd aan het werk kunt.

Al met al levert het werken in de Cloud veel meer efficiëntie, productiviteit én een aantrekkelijke kostenbesparing op. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden (en de voordelen) voor jouw organisatie? Bel ons op 088 – 203 00 00 en we gaan graag eens vrijblijvend met je om tafel om deze te bespreken.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss professional DennisNovuss professional Alexandra
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong