Novuss’ professional Alexandra is jouw eerste aanspreekpunt

Wie in de afgelopen maanden naar het Novuss kantoor belde, had een grote kans om begroet te worden door haar enthousiaste stem. Alexandra Klijn (46) werkt sinds juli 2017 op de binnendienst, waar ze het eerste aanspreekpunt voor klanten is. 

Afkomstig uit de diergeneesmiddelenbranche, maakte Alexandra vorige zomer de contrastrijke overstap naar de telecom en ICT wereld. Met recht een nieuwe uitdaging, waar directeur Jeroen Zonnenberg vanaf het eerste moment veel vertrouwen in had. Alexandra: “Ik ken Jeroen nog van vroeger en toen ik via via hoorde dat hij een vacature had, kwam ik bij Novuss terecht. Telecom ga je wel leren, zei hij”. En hij had gelijk. Leren doet ze nog steeds iedere dag, met veel plezier.

Eén vast aanspreekpunt voor telecom & ICT

Zoals eerder genoemd, is Alexandra het eerste aanspreekpunt bij Novuss. Dit is voornamelijk telefonisch maar geregeld ook face-to-face op de Apeldoornse vestiging. “Ik merk dat onze klanten het prettig vinden om één vast aanspreekpunt te hebben voor hun telecom & ICT zaken. Wij hebben vervolgens de contacten en de ingangen bij providers/leveranciers om alle klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen”. Naast haar veelzijdige binnendienstzaken houdt Alexandra zich ook bezig met het ‘ontzorgen’ op kantoor. Haar dag is pas écht geslaagd als alles naar tevredenheid is opgelost.

De tekst loopt door onder de foto.

Novuss' professional Alexandra

De zorgzame ‘Moeder de Gans’ van Novuss

Alexandra is samen met Laila de enige vrouw in het huidige personeelsbestand van Novuss. Ze wordt dus niet alleen thuis, waar ze woont met haar man en hun twee zoons van 17 en 20, maar ook op haar werk grotendeels omringd door mannen. “Ik vind dat hartstikke gezellig, het zorgt voor een goede balans op de werkvloer. Ik ben bij Novuss, als oudste binnen het bedrijf, een beetje de zorgzame ‘Moeder de Gans’ tussen de jonge jongens. Toen ik onlangs tijdens een bedrijfsetentje tegen mijn 22-jarige collega Alex zei dat ik zijn moeder had kunnen zijn, reageerde hij geschrokken (lacht). Wel vind ik het heel fijn dat Laila en ik op dezelfde vestiging werken en we bij elkaar zitten. Geregeld knipogen we naar elkaar, wanneer we zien dat de mannen moeite hebben met zaken die wij heel makkelijk oppakken. Dan komt het onmisbare vrouwengevoel stiekem toch heel goed van pas.”

Alexandra blijkt, net als recent gestarte collega Dennis, haar draai helemaal gevonden te hebben bij Novuss. “Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin, vooral door het informele team waarin ik mij enorm thuis voel. Op een rustige dag is er bijvoorbeeld wat meer tijd voor een gezellig praatje, maar als het druk is dan gaan we er ook echt sámen voor. En dat is natuurlijk super.”

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss legt uit: Werken in de CloudNovuss Telecom & ICT
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong