Novuss snijdt de taart aan, want succes mag gevierd worden!

Tegenwoordig is de maatschappij drukker dan ooit en lijkt de grens voor ‘succes’ torenhoog te liggen. Maar, wat is er mis met kleine(re) prestaties? Helemaal niets, vindt Novuss. Daarom trekken wij bij iedere triomf – klein of groot – gewoon de slingers uit de kast. Want, succes mag gevierd worden!

Dennis verkoopt zijn eerste Online Werkplekken

Onlangs heb je kunnen lezen over onze nieuwe Accountmanager Dennis. Vol enthousiasme is hij vorige maand aan zijn doel begonnen: het uitbreiden van het klantenbestand van de Online Werkplekken. Waar normaliter eerst gezaaid moet worden alvorens er geoogst kan worden, begon Dennis al snel aan de oogst. Met een nog maar nét opgedroogde handtekening op zijn Novuss arbeidsovereenkomst, sloot hij zijn eerste deals voor het ‘Werken in de Cloud’. Een betere start hadden wij niet durven wensen. Dit fantastische succes was natuurlijk genoeg reden voor een heerlijke slagroomtaart, waar de Novuss teams in Apeldoorn en Enschede samen flink van gesmuld hebben. ‘Zoals men zaait, zo zal men oogsten’ – met verve!

Tekst gaat door onder de foto

Novuss Telecom & ICT viert succes

Ook stagiair Jordy geniet mee van het succes

Wie ook flink van de slagroomtaart gesmuld heeft, is Jordy Lotgerink Bruinenberg. Hij viel op zijn eerste stagedag direct met zijn neus in de boter toen hij binnenwandelde in het Enschedese kantoor. Jordy (20), geboren en getogen in het Overijsselse Weerselo, studeert ICT Beheer Niveau 4 aan het ROC van Twente in Hengelo. Na het behalen van zijn examens (nog meer reden voor gebak) gaat Jordy zich gedurende het aankomende half jaar bij Novuss focussen op het positief afronden van zijn MBO-opleiding. Wij zijn natuurlijk erg blij met zijn bijdrage. Doordeweeks houdt Jordy zich vooral bezig met cloud- en serveroplossingen , maar in het weekend zoekt hij graag de gezelligheid op in de keet van zijn kameraden zoals het een echte student betaamt. Welkom Jordy, wij wensen je heel veel succes én plezier met je afrondende stage!

Zoals je leest wordt er bij Novuss Telecom & ICT niet alleen heel hard gewerkt om successen te behalen, maar worden deze ook zeker goed gevierd. Van klein tot heel groot: door er samen vol voor te gaan, krijgt iedere overwinning een gouden randje. 

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss professional AlexandraNovuss waanzinnige actie mobiele telefonie
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip
slot depo 10k
mahjong ways 2
slot777
slot server kamboja
slot bet 100 perak
olympus slot
slot gacor 2024