Novuss stunt met waanzinnige actie voor mobiele telefonie

Onbeperkt mobiel internet en telefonie op het allerbeste én snelste 4G datanetwerk van Nederland. Dat klinkt goed, toch? Novuss Telecom & ICT heeft nu een waanzinnige actie waardoor jij voortaan áltijd online bent, in de hele EU! 

Novuss waanzinnige actie mobiele telefonie

Onbeperkt mobiel internet

Beeld je eens in hoe vaak jij op een dag jouw mobiele telefoon tevoorschijn haalt om ‘even’ een e-mail te versturen, een WhatsApp bericht te beantwoorden, een prijsafspraak te versturen naar een potentiële klant of in te checken bij je favoriete restaurant. Je bent zeer regelmatig online, waarschijnlijk. Want waar we vroeger beperkt waren tot een vaste computer met inbelverbinding, surfen we tegenwoordig altijd en overal op het internet en zijn we continu bereikbaar. De mobiele online wereld kent dan ook geen openingstijden, maar is benaderbaar tot je het datalimiet van jouw bundel bereikt hebt. Novuss zorgt er graag voor dat dát voortaan niet meer gebeurt, door jou een waanzinnige actie aan te bieden.

Surfen op het snelste mobiele 4G datanetwerk van Nederland

Met het 4G-netwerk kun je onder andere razendsnel internetten, muziek streamen en video’s bekijken op je mobiele telefoon. Wanneer je werkt met een Online Werkplek (het werken in de Cloud) kun je zelfs onbeperkt gebruikmaken van jouw vertrouwde kantooromgeving. Je bent dus zowel zakelijk als privé altijd en overal bereikbaar, wanneer jij dat wenst. Maar – onbeperkt internet in Nederland is zeker niet het enige voordeel van deze deal, want je profiteert tegelijkertijd ook van:

  • Onbeperkt bellen in Nederland en de EU
  • Onbeperkt smsen in Nederland en de EU
  • 10 GB internet binnen de EU

Dit unlimited abonnement is al verkrijgbaar voor een haarscherpe prijs vanaf € 18,60 per maand. Heeft deze waanzinnige actie jouw interesse gewekt? Wij spreken het abonnement heel graag met je door. Bel ons op 088 – 203 00 00 en geniet voortaan van de ongelimiteerde mogelijkheden van het internet.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss Telecom & ICTNovuss ICT professional Twan
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip
slot depo 10k
mahjong ways 2
slot777
slot server kamboja
slot bet 100 perak
olympus slot
slot gacor 2024