Novuss blijft ook in de toekomst verbonden met professional Twan

Gepassioneerde medewerkers vormen de onmisbare, rode draad van een onderneming. Niet voor niets wordt er bij Novuss Telecom & ICT over ‘professionals’ gesproken, want dat zijn ze zeker. Ook Twan van Wage (21) is er zo één. Hij groeide de afgelopen jaren met de organisatie mee en ontwikkelde zichzelf van stagiair tot vakkundig IT & VoIP specialist. Die waardevolle inzet is nu bekroond met een vast contract!

Cum laude afgestudeerd

Tijdens zijn afstudeerstage, eind 2015, maakte Twan voor het eerst kennis met Novuss. Hij volgde op dat moment de opleiding tot ICT-Beheer en besloot vanuit zijn woonplaats Borculo naar Neede (het toenmalige kantoor) af te reizen. Wat hij zou aantreffen, wist hij niet. “Ik had nog geen idee wat mijn werkzaamheden waren en gingen worden. Ik vond mijn plek op de, toen nog kleine, ICT-afdeling en opdracht na opdracht werd aan mij toevertrouwd. Ook werd ik voorzichtig in het diepe gegooid om mijn kunnen te laten zien en ging ik ervaring op doen op locatie.” Met succes, want Twan rondde zijn stage Cum Laude af. Een geweldige prestatie.

Van stagiair tot grote systeembeheerder

Zijn stageperiode bij Novuss beviel Twan zó goed, dat hij niet veel later als volwaardige ICT-er terugkeerde op het vertrouwde nest. Inmiddels werkt hij vanuit Enschede, waar Novuss afgelopen jaar heen verhuisde. “In principe werk ik standaard op kantoor, hoewel ik tegenwoordig ook veel bezig ben met de realisatie van projecten bij en voor klanten. Dat is heel leuk. Want behalve dat het mijn werk afwisselend maakt, krijg ik tegelijkertijd ook een gezicht bij de stem die ik regelmatig spreek”. Dat Twan’s passie volledig bij de ICT ligt, is volkomen duidelijk. En ondanks zijn jonge leeftijd, heeft hij zijn toekomstdroom al even helder. “Uiteindelijk wil ik een grote systeembeheerder worden die alles kan en weet. Daartoe wil ik veel leren, mooie certificaten halen en veel cursussen doen. ICT staat namelijk nooit stil qua kennis en ontwikkelingen.”

Tekst loopt door onder de foto

Novuss ICT professional Twan

“Dit is alles wat ik voor ogen had en wat ik zo leuk vind aan mijn vak”

Twan zit als IT & VoIP specialist helemaal op zijn plek bij Novuss. “De sfeer is erg informeel, zo houdt iedereen wel van een grapje op zijn tijd. Maar wat er ook gebeurt, iedereen helpt elkaar en dat is een heel fijn gevoel.” De combinatie van het werk, de klanten en zijn collega’s, blijkt een gouden formule voor Twan. “Dit is alles wat ik voor ogen had en wat ik zo leuk vind aan mijn vak. Ik heb daardoor ook nooit het gevoel dat ik naar mijn werk ga, het voelt meer als een fijne daginvulling.En gelukkig maar, want de inkt op zijn nieuwe, vaste contract is nét opgedroogd. Twan blijft ook in de toekomst verbonden met Novuss, en Novuss heel graag met Twan. Met lof!

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss waanzinnige actie mobiele telefonieISDN stopt, Novuss zorgt voor VoIP
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong