Novuss Telecom & ICT wenst jou een gelukkig nieuwjaar!

 in Blog

Een nieuw jaar, waarin Novuss natuurlijk weer klaarstaat voor jou en jouw telecomzorgen.

Nog héél even terugblikken

In 2017 mochten wij ons in onze handen knijpen met de prachtige samenwerkingen, onbetaalbare medewerkers, memorabele gebeurtenissen en zakelijke successen die ons jaar kleur gaven. Als kers op de taart ontvingen we natuurlijk de veelbeschreven T-mobile B2B Award. Wij hopen dat de mooie groei van het afgelopen jaar onderdeel is van een stijgende lijn die in dit nieuwe jaar verder voortgezet wordt. Die taart – mét kers – smaakte namelijk erg goed.

365 dagen vol kansen

Sommige gebeurtenissen komen om een speciale reden op je pad, sommige gebeurtenissen vinden plaats door er heel hard voor te werken. En zo nu en dan blijkt een combinatie van beiden de gouden formule te zijn. Novuss kijkt uit naar een jaar waarin nieuwe samenwerkingen ontstaan en bestaande samenwerkingen evolueren. Naar een jaar waarin gesloten deuren geopend worden en nieuwe ontwikkelingen worden omgezet in glansrijke successen. Wij gaan niet alleen voor die gouden formule, maar voor een jaar met een gouden randje.

Novuss Telecom & ICT is er voor jóu

Bovenal kijken wij uit naar een jaar waarin Novuss (weer) jouw zakelijke partner mag zijn. Die, gedurende 365 dagen per jaar en 24 uur per dag, al jouw telecom- en ICT zorgen uit handen neemt en zorgt dat je onverminderd bereikbaar blijft. Van advies tot implementatie en nazorg: wij staan er voor jou – en jij daarmee ook voor ons. Want alleen door samen te werken, worden dromen werkelijkheid en wordt succes gerealiseerd.

Novuss wenst jou en je familie een heel fijn, gezond en gelukkig 2018!

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

bedrijfsapplicatieNovuss professional Dennis

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft, accepteer je onze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten