Novuss: trotse T-mobile Partner met een nieuw jasje

 in Blog

2017 kent nog een paar weken, maar voor Novuss is het nú al een onvergetelijk jaar; zo gingen de deuren van de nieuwe vestiging in Enschede open en ontvingen we een T-mobile B2B Partner Award voor onze mobile & cloud diensten! Al met al zagen wij genoeg redenen om de huidige Novuss huisstijl in een nieuw, partnerwaardig jasje te steken. Bij dezen!

Novuss wint T-mobile B2B Partner Award

Al jaren vindt het T-mobile Business Partner Event plaats in de Efteling. Zo ook afgelopen april, toen een selecte delegatie van Novuss vol gezonde spanning naar de Wereld vol Wonderen toog. Dat het ook daadwerkelijk een wonderlijke avond zou worden, bleek niet veel later. Novuss Telecom & ICT werd, als beste in mobile & cloud, onderscheiden met een officiële T-mobile B2B Partner Award! Daarmee kon de feestelijke avond natuurlijk niet meer stuk en de aanwezigen van Novuss keerden dan ook zo blij als een kind huiswaarts.

Tijd voor een nieuw jasje

Bovenstaande, memorabele momenten en natuurlijk het prachtige partnerschap met T-mobile, zagen wij als een mooie aanleiding om de bestaande huisstijl te voorzien van een nieuw, bijpassend jasje. Werkelijk alle uitingen zijn onder handen genomen voor een metamorfose, van het bedrijfslogo tot de volledige website. Het nieuwe ontwerp is fris, helder en up-to-date; net zoals onze dienstverlening. De decembermaand had ons geen feestelijker cadeau kunnen schenken. 

Groeien kunnen we alleen samen

Novuss 2.0 kijkt reikhalzend uit naar een prachtige toekomst waarin nieuwe samenwerkingen mogen ontstaan en bestaande relaties nog hechter en verder ontwikkeld worden. Jij draagt hieraan bij. Want alleen door samen te werken met mooie partijen en dito mensen zoals jij, is Novuss in staat om te groeien. Dankjewel daarvoor. Wij hopen dan ook dat jij het nieuwe jasje net zo waardeert als wij.

Novuss is jouw zakelijke partner, nu en in de toekomst.

 

<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

bedrijfsapplicatie

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft, accepteer je onze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten