Novuss verwelkomt nieuwe Accountmanagers Maarten en Justin

Het nieuwe jaar kon voor Maarten Bensink en Justin Nijenhuis niet beter beginnen. Beide heren zijn 2 januari jl. gestart als Accountmanager bij Novuss Telecom & ICT. Met een halfjaarlijks traineeship voor de boeg, gaan zij zich volop richten op new business. Wij spraken met Novuss’ nieuwste professionals over hun beider achtergrond en geambieerde toekomst.

Maarten Bensink

Maarten (31) bevindt zich al een ruime acht jaar in het kantoorwezen, waar hij verschillende administratieve en commerciële functies heeft vervuld. Nu begeeft hij zich voor het eerst in de buitendienst, en dat terwijl hij in de buurt van het Apeldoornse kantoor woont. “Ik werd door iemand op de advertentie gewezen en besloot deze kans niet voorbij te laten gaan. En gelukkig maar. Bij Novuss ben ik geen nummertje, zoals ik van grote organisaties gewend ben, maar echt een collega van de directeur. Ik hoop hier mezelf te ontwikkelen en bij te dragen in de ontwikkeling van het bedrijf, om zo samen nog meer terrein te winnen. Het traineeship is in ieder geval meer dan welkom, want ik ben nog vrij onbekend in de telecom- en ICT-branche. Dat heeft zo zijn voordelen: als ik de producten en diensten eenmaal zelf goed begrijp en kan uitleggen dan moet het bij de klant zéker goed komen. Ik heb er alle vertrouwen in en hoop dat 2019 een goed jaar wordt – bij Novuss.”

Justin Nijenhuis

Net als Maarten, is ook de carrière van de Lochemse Justin (22) al enkele jaren geleden gestart. Na enkele jaren bij Nuon en KPN, voegde hij zich recentelijk toe aan het team van Novuss. Hij ziet de overstap van B2C (Business-to-Customer) naar B2B (Business-to-Business) als een vooruitgang en verheugt zich op wat komen gaat . “Het is allemaal vrij snel gegaan: slechts een paar uur voordat ik op wintersportvakantie ging,  had ik mijn sollicitatiegesprek en niet veel later was de deal rond. Ik zie het traineeship als een mooie kans om mezelf te ontwikkelen tot een écht goede Accountmanager. Om mooie stappen te maken en een heleboel te leren, maar ook een steentje te kunnen bijdragen aan de groei van Novuss. Ik hoop dat ik het heel erg naar mijn zin ga hebben, maar de eerste indruk is hartstikke goed en veelbelovend. Nu is het zaak om de markt en de producten te leren kennen.”

Novuss Telecom & ICT wenst Maarten en Justin veel succes met hun carrière bij Novuss én natuurlijk iedereen een heel gelukkig 2019.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss Telecom ICT SPIT
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip
slot depo 10k
mahjong ways 2
slot777
slot server kamboja
slot bet 100 perak
olympus slot
slot gacor 2024