Novuss verwelkomt stagiair Jordy als nieuwe professional

Soms komen er mensen binnen die je het liefst niet meer laat gaan. Jordy is er zo één. Eind januari begon hij aan zijn eindstage bij Novuss Telecom & ICT, welke hij een half jaar later met succes afrondde. Gelukkig werd de handtekening op zijn diploma opgevolgd door de handtekening op zijn Novuss’ arbeidsovereenkomst en hoeven wij hem niet te missen: Jordy is sinds 1 augustus in dienst!

Novuss Jordy

Van stage naar carrière

Wie de nieuwsberichten regelmatig leest, is hem vast al eens eerder opgevallen. Begin februari schreven we namelijk al over de start van Jordy’s stage. Eind juni zat deze erop en kreeg hij een positieve beoordeling van zijn leraren. Novuss deelde de enthousiaste mening en besloot Jordy als gediplomeerd ICT beheerder een contract aan te bieden. Inmiddels is hij alweer bijna twee maanden in dienst. Jordy: “deze situatie (in dienst treden na een stage, red.) was het meest ideale wat mij kon overkomen: Ik kende zowel de werkzaamheden die ik zou gaan doen als de collega’s al, doordat ik er al een half jaar rondliep. Alles beviel mij dusdanig goed en de sfeer is heel fijn, dat ik graag op het aanbod van Novuss in ging.”

Van Cloud naar Telecom expert

Wennen aan zijn baan hoefde Jordy dan ook helemaal niet. “Voor mijn gevoel is er eigenlijk niets veranderd, ik was sinds de start van mijn stage al direct een onderdeel van mijn team en ook doe ik in grote lijnen dezelfde taken als voorheen. Wel focus ik mij sinds de laatste maand van mijn stage meer op telefonie, terwijl ik daarvoor voornamelijk met Cloudoplossingen bezig was. Sinds ik hier officieel op de servicedesk ben begonnen, heb ik diezelfde draad weer opgepakt en hoop ik zo een collega steeds vaker te kunnen ontlasten. Een mooie stap, want ik vind telefonie heel interessant. Mede omdat er voor iedere situatie een andere oplossing kan zijn. Zo blijf je bezig en leer je continu bij. Dat is ook mijn doel: blijven leren. Ik wil zoveel mogelijk certificaten halen en vind het belangrijk om mijn kennis te blijven uitbreiden. Het is ook noodzakelijk in een branche als deze, omdat alles continu verandert en op een vol tempo door ontwikkelt. Ik ben nog lang niet uitgeleerd.”

Wil jij onderdeel uitmaken van het Novuss team, als stagiair of medewerker? Houd dan regelmatig onze vacatures in de gaten of mail je cv naar Jeroen Zonnenberg via [email protected].

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss Insight Enterprises
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito https://www.pilatesconsignment.com/ slot bet 100