Novuss Telecom & ICT viert nog steeds feest

Afgelopen maart vierde Novuss Telecom & ICT haar eerste, grote mijlpaal: het vijfjarig bestaan! En wie jarig is trakteert, dus heb je alles kunnen lezen over de unieke jubileumacties. Inmiddels zijn we een half jaar verder. De eerste prijzen zijn uitgereikt én – nog belangrijker – de acties lopen nog steeds!

Novuss jubileum

Een kleine opfrisser…

In een half jaar kan er veel gebeuren. Daarom kunnen wij ons voorstellen dat alle berichtgeving omtrent ons jubileum een beetje naar de achtergrond is verdwenen. Om je geheugen weer even op te frissen, volgt hier een samenvatting van de vijf jubileumacties:

Jubileumetentje

Natuurlijk is het vijfjarig jubileum ook intern goed gevierd. Tijdens een heerlijk diner is er geproost op het succes van de afgelopen jaren, maar vooral op de veelbelovende toekomst. Een extra spotlight was er voor de professionals die sinds de allereerste dag aan het bedrijf verbonden zijn; Wouter, Laila, Maurice en Mark. Zij ontvingen een passende attentie en, voor de blijvende herinnering, een persoonlijke, gegraveerde Parker pen.

Is jouw enthousiasme, na het herlezen van de jubileumacties, niet meer te stoppen en wil jij het liefst NU die luchtballon in of golfbaan op? Wij regelen het graag voor je! Je bereikt ons op 088 – 203 00 00.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss Samsung Galaxy Note9
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito