Novuss Telecom & ICT viert nog steeds feest

Afgelopen maart vierde Novuss Telecom & ICT haar eerste, grote mijlpaal: het vijfjarig bestaan! En wie jarig is trakteert, dus heb je alles kunnen lezen over de unieke jubileumacties. Inmiddels zijn we een half jaar verder. De eerste prijzen zijn uitgereikt én – nog belangrijker – de acties lopen nog steeds!

Novuss jubileum

Een kleine opfrisser…

In een half jaar kan er veel gebeuren. Daarom kunnen wij ons voorstellen dat alle berichtgeving omtrent ons jubileum een beetje naar de achtergrond is verdwenen. Om je geheugen weer even op te frissen, volgt hier een samenvatting van de vijf jubileumacties:

Jubileumetentje

Natuurlijk is het vijfjarig jubileum ook intern goed gevierd. Tijdens een heerlijk diner is er geproost op het succes van de afgelopen jaren, maar vooral op de veelbelovende toekomst. Een extra spotlight was er voor de professionals die sinds de allereerste dag aan het bedrijf verbonden zijn; Wouter, Laila, Maurice en Mark. Zij ontvingen een passende attentie en, voor de blijvende herinnering, een persoonlijke, gegraveerde Parker pen.

Is jouw enthousiasme, na het herlezen van de jubileumacties, niet meer te stoppen en wil jij het liefst NU die luchtballon in of golfbaan op? Wij regelen het graag voor je! Je bereikt ons op 088 – 203 00 00.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss Samsung Galaxy Note9

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft, accepteer je onze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten