The Sky is the limit #1: Stijg tot grote hoogte tijdens een luchtballonvaart in de Alpen

Sommige gebeurtenissen maken zo’n grote indruk, dat ze je altijd zullen bijblijven. Jij hebt ongetwijfeld ook een aantal memorabele momenten op je netvlies gebrand – of misschien nog op je bucketlist – staan. Lees snel verder, want Novuss Telecom & ICT voegt daar dit jaar graag nóg een onvergetelijk avontuur aan toe: een luchtballonvaart in de Alpen voor jou en je gast!

Novuss luchtballon

Ain’t no mountain high enough…

Marvin Gaye zong er in ’67 al over: er was niets dat hem bij zijn grote liefde kon weghouden (zelfs geen berg, rivier of vallei) en hij beloofde er onvoorwaardelijk te zijn. Wij begrijpen deze soulzanger wel. Want het verklaren van de liefde gaat weliswaar een beetje ver, maar met de 24/7 Novuss servicedesk staan wij daarentegen wel áltijd voor jou, onze (toekomstige) klant, klaar. Met veel genoegen worden er bergen verzet om te garanderen dat jij in de wolken bent met de geleverde ICT- of Telecomoplossing. Met deze actie voegen wij hier nog een extra dimensie aan toe, waardoor dat laatste ineens wel heel letterlijk wordt…

Novuss Telecom & ICT verzorgt jouw ballonvaart

Veel mensen hebben wel eens gevlogen in de lucht of gevaren op het water, maar varen ín de lucht is een stuk unieker. Dankzij deze jubileumactie kun jij dit gaan beleven tijdens een onvergetelijke ballonvaart in een schilderachtige omgeving: je stijgt namelijk op in de Zuid-Duitse Alpen. Maar liefst een uur lang geniet je op grote hoogte van alle indrukken die dit prachtige decor met zich meebrengt. En omdat een herinnering het allermooist is als je deze deelt met iemand die dichtbij je staat, mag je een persoon naar keuze meenemen op dit fantastische avontuur. Jullie zullen hier samen ongetwijfeld nog lang over napraten.

Zorg dat je deze actie niet mist!

Het enige wat jij hoeft te doen voor de bovenstaande actie, is dit kalenderjaar een hieronder geselecteerde dienst nieuw afnemen of uitbreiden. Simpel, toch? Dan regelen wij dat er binnenkort een luchtballon opstijgt op een prachtige locatie in de Alpen of, afhankelijk van de afgenomen aantallen, in ons mooie Nederland!

Luchtballonvaart voor 2 personen in de Alpen

Complete Werkplek in de Cloud ( minimale nieuwe afname of uitbreiding van 25 stuks) óf

Cloud telefonie (VoIP) (minimale nieuwe afname of uitbreiding van 35 aansluitingen) óf

Mobiele telefonie (minimale nieuwe afname of uitbreiding van 50 abonnementen)

Luchtballonvaart voor 2 personen in Nederland

Complete Werkplek in de Cloud (minimale nieuwe afname of uitbreiding van 5 stuks) óf

Cloud telefonie (VoIP) (minimale nieuwe afname of uitbreiding van 15 aansluitingen) óf

Mobiele telefonie (minimale nieuwe afname of uitbreiding van 15 abonnementen)

Novuss Telecom & ICT zorgt ervoor dat je altijd verbonden bent én blijft met de Cloud, waar je je ook bevindt. Bel nu naar 088 – 203 00 00 voor meer (prijs)informatie en pak je camera maar vast, want jij gaat op avontuur!

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss levert nieuwe Samsung Galaxy S9Novuss VoIP
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong