Novuss levert jouw nieuwe Samsung Galaxy S9 of S9 Plus

Aan de vooravond van het Mobile World Congres in Barcelona werd hét grote, langverwachte gerucht bevestigd: Samsung introduceerde afgelopen zondag haar nieuwe flagship toestellen. Met de komst van de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus zijn er twee verfijnde smartphones aan het Zuid-Koreaanse gamma toegevoegd. Nieuwsgierig? Je kunt de nieuwe toestellen NU reserveren bij Novuss Telecom & ICT!

Novuss levert nieuwe Samsung Galaxy S9

Unieke vernieuwingen bij Samsungs nieuwe paradepaardjes

Tijdens de ontwikkeling van de twee S9-varianten, zijn hun voorgangers kritisch onder de loep genomen en voorzien van nieuwe, waardevolle functies. Zo heeft de revolutionaire camera een metamorfose ondergaan, waarbij verschillende leuke én handige mogelijkheden  zijn toegevoegd. Ook is de kwaliteit van het haarscherpe display en het geluid nog verder opgeschroefd. Met de introductie van de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus is een mobiele telefoon niet langer ‘zomaar een communicatiemiddel’, maar wordt het gebruik een ware futuristische ervaring. Wij zetten graag een aantal nieuwe functies en specificaties op een rij:

  • Met de Super Slow-mo functie wordt de tijd bijna stilgezet: de camera legt 960 frames per seconde vast, wat maar liefst 32 keer (!) trager is dan reguliere fotografie.
  • Het nieuwe dubbel diafragma zorgt ervoor dat de camera zowel overdag als ’s nachts waanzinnige foto’s maakt, waardoor je voortaan iedere mooie herinnering op beeld bewaart.
  • Je bedient de camera via Quick Command, stembediening, waardoor je ook schitterende foto’s en video’s maakt wanneer je bijvoorbeeld even niet met jouw vingers bij het scherm kunt.
  • De AR Emoji functie verandert jouw gezicht in een 3D emoji, inclusief jouw eigen gezichtsuitdrukkingen.
  • Aansluitend op de IP68-certificering zijn de twee nieuwe toestellen spatwater- en stofdicht. Geen paniek dus, want de smartphone blijft werken tot maar liefst anderhalve meter waterdiepte (voor maximaal een half uur).
  • Met de stereo speakers, ondersteund door AKG, wordt het geluid afgespeeld in fantastisch Dolby Atmos audio-formaat. Dit tilt zowel jouw telefoongesprekken als het beluisteren van muziek naar een geheel ander niveau.
  • Je kunt het scherm eenvoudig delen met ieder ander verbonden Samsung-scherm, middels de Multi Device Exerpience Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een laptop, tablet of televisie van hetzelfde merk hebt.
  • Het Infinity Display zorgt voor een ultieme kijkervaring. Zoals de naam al doet vermoeden, loopt het Super Amoled-scherm volledig tot de rand waardoor iedere inch (5,8” bij S9 en 6,2” bij S9 Plus) maximaal benut wordt.

Profiteren van het snelste netwerk van Nederland

Om ervoor te zorgen dat je écht alles uit jouw nieuwe Samsung toestel haalt en altijd online bent, voorziet Novuss je natuurlijk van een bijpassend mobiel abonnement. Zoals je eerder hebt kunnen lezen, sluiten wij je graag aan op het allerbeste en –snelste datanetwerk van Nederland, waar je ook nog eens onbeperkt van kunt profiteren! Welke mobiele telefonie oplossing je ook zoekt, wij zorgen ervoor dat je wordt voorzien van het toestel én abonnement die perfect bij je passen.

Reserveer nu jouw Samsung Galaxy S9 of S9 Plus  

Wil jij binnenkort appen, bellen en sms’en met de Samsung Galaxy S9 of Samsung Galaxy S9 Plus? De verkoop gaat medio maart van start, maar je reserveert nú jouw toestel al bij Novuss Telecom & ICT via 088 – 203 00 00.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

ISDN stopt, Novuss zorgt voor VoIP
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong