The Sky is the limit #2: Ontvang 5 maanden gratis Cloud telefonie bij jouw Online Werkplek!

Aan de rand van het zwembad, in je favoriete koffiebar of aan het raam in je geliefde grandcafé. Op welke (creatieve) locatie zou jij het liefst werken? Met de Online Werkplek van Novuss Telecom & ICT wordt deze wens gerealiseerd en kun je overal aan de slag. Lees snel verder, want in heel 2018 krijg je hier vanwege het jubileum ook nog eens 5 maanden GRATIS Cloud telefonie bij!

Novuss VoIP telefonie

Werkplek in de Cloud

Het gebruik van een Online Werkplek (het werken in de Cloud) kent talloze voordelen. Zo kun je probleemloos thuiswerken wanneer een van je kinderen (of huisdieren) onverhoopt ziek is, doe je extra inspiratie op tijdens een werksessie in die sfeervolle horecagelegenheid om de hoek én klap je de laptop nog gauw even open tijdens een zakelijke hotelovernachting. Want door gebruik te maken van een Cloud server werk jij overal ter wereld met jouw vertrouwde, zakelijke omgeving.  Door ook de vaste,  zakelijke telefonie te integreren in het mobiele netwerk (met een centrale in de Cloud) blijf je maximaal betrokken bij het kantoor. Op jouw smartphone kun je namelijk eenvoudig inzien welke collega’s beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld een telefoon-, chat- of videoconference, waardoor je onlosmakelijk verbonden blijft.

Werk jij binnenkort aan de rand van het zwembad?

Om jou kennis te laten maken met deze moderne manier van telefonie, ontvang je bij deze tweede jubileumactie maar liefst 5 maanden VoIP gratis! Jouw zakelijke communicatiemogelijkheden reiken voortaan zover als het internet, wat naast een werkdevice (desktop computer, laptop of tablet en smartphone voor de telefonie) het enige vereiste ingrediënt is. Dus ook aan het zwembad in Zuid-Frankrijk beantwoord je nog gauw even die ene e-mail of verwerk je die gave, nieuwe opdracht. Flexwerken wordt relaxed werken.

Zorg dat je deze actie niet mist!

Het enige wat jij hoeft te doen voor de bovenstaande actie, is dit kalenderjaar minimaal één nieuwe, Complete Werkplek in de Cloud afnemen. Simpel, toch? Dan noteren wij in ons systeem dat jij maar liefst 5 maanden gratis geniet van alle VoIP voordelen!

Novuss Telecom & ICT zorgt ervoor dat jouw communicatie net zo flexibel is, als jij wenst. Bel nu (nog héél even met je eigen verbinding) naar 088 – 203 00 00 voor meer (prijs)informatie en boek die strandvakantie maar vast, want voortaan kun jij overal aan het werk!

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss drone
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip
slot depo 10k
mahjong ways 2
slot777
slot server kamboja
slot bet 100 perak
olympus slot
slot gacor 2024