The Sky is the limit #3: Ontdek de Cloud met een gratis drone t.w.v. € 400,-

Voorzien van een helikopterview, gedreven om het grote geheel te zien en altijd het overzicht te behouden. Veel bedrijven zijn er naar op zoek. Het jouwe ook? Lees dan snel verder, want Novuss Telecom & ICT heeft dé oplossing waarmee jouw organisatie hier binnenkort – wel heel letterlijk – van wordt voorzien: een GRATIS drone!

Novuss drone

Werken in de Cloud

Steeds meer organisaties werken tegenwoordig met een Cloud-oplossing. Dit kan variëren van een volledige werkplek tot een onderdeel als telefonie (VoIP). De voordelen van de Cloud zijn eindeloos, waarbij flexibiliteit toch wel één van de grootste is. Je zit namelijk nergens voor aan vast, maar schakelt de afgenomen dienst(en) probleemloos op én af. Een organisatie verandert doorgaans regelmatig, vanwege groei of juist krimp, dus het is essentieel dat de online kantooromgeving datzelfde tempo volgt. Zo betaal je uitsluitend voor datgene dat je gebruikt, wat op jaarbasis een aanzienlijk verschil kan maken. Met deze luchtige oplossing slaan we graag een bruggetje naar onze nieuwe actie.

Bekijk de Cloud nu van dichtbij

Bij deze derde jubileumactie bereiken we namelijk een hoogtepunt. Of beter gezegd, dat bereik jíj zodra jouw gloednieuwe drone – kosteloos geleverd door Novuss Telecom & ICT –  opstijgt. Naast het feit dat het besturen van een drone (het ‘dronen’, tegenwoordig zelfs geoorloofd als werkwoord) een ervaring op zich is, levert het ook nog waanzinnig spectaculaire beelden op. De drone is dan ook perfect om te gebruiken als aanvulling voor jouw marketingafdeling. Want heb jij enig idee hoe jouw bedrijfspand er vanuit de lucht uitziet? Of kunnen jouw website en/of brochure nog wel wat lekkere beelden gebruiken? Met de drone, voorzien van een haarscherpe 4K camera, waan jij jezelf héél even in de Cloud en leg je de omgeving vast vanuit een uniek perspectief. Dit resulteert in strakke foto’s en epische video’s, waarmee je een onvergetelijke indrukt maakt.

Zorg dat je deze actie niet mist!

Het enige wat jij hoeft te doen voor bovenstaande actie, is dit kalenderjaar een van de onderstaande, geselecteerde diensten nieuw afnemen of uitbreiden. Simpel, toch? Wij zorgen er vervolgens voor dat jij, zowel qua dienstverlening als met de drone, in de wolken bent.

Complete Werkplek in de Cloud (minimale nieuwe afname of uitbreiding van 5 stuks) óf

Cloud telefonie (VoIP) (minimale nieuwe afname of uitbreiding van 15 aansluitingen) óf

Mobiele telefonie (minimale nieuwe afname of uitbreiding van 15 abonnementen)

Novuss Telecom & ICT zorgt ervoor dat jouw organisatie haarscherp in beeld komt én blijft. Bel nu naar 088 – 203 00 00 voor meer (prijs)informatie en bekijk de weersvoorspellingen maar vast, want jouw drone is ready for take off!

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss VoIPNovuss golf
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip
slot depo 10k
mahjong ways 2
slot777
slot server kamboja
slot bet 100 perak
olympus slot
slot gacor 2024