The Sky is the limit #4: Behaal jouw GVB incl. 10 lessen óf ga een dag golfen op The Dutch

Denk jij bij het horen van de termen Birdie en Eagle aan de gevleugelde dieren of leg jij direct een link met de golfsport? Waan jij jezelf al een ware Joost Luiten of is de midgetgolfbaan op de camping al een hele uitdaging? Hoe dan ook; lees snel verder, want Novuss Telecom & ICT regelt dit jaar jouw Handicap 54 (GVB) óf een volledige dag verzorgd golfen op The Dutch!  

Novuss golf

Netwerkgelegenheid bij uitstek

De laatste jaren is de golfsport uitgegroeid tot een populaire zakensport. Zo wordt er flink genetwerkt tussen de sierlijke afslag en de felbegeerde hole-in-one en zijn ook de afsluitende borrels in het clubhuis niet geheel onverdienstelijk. Ben jij een groot liefhebber van de golfsport en werk jij hard aan het verbreken van een persoonlijk baanrecord of blijf je wegens een torenhoge handicap momenteel nog ver uit de buurt van de golfbaan? In welke situatie je ook verkeert, deze gave actie komt op het perfecte moment!

Novuss Telecom & ICT betaalt jouw Handicap 54/GVB

Bij deze vierde jubileumactie verzorgen wij jouw Handicap 54 (GVB, voorheen golfvaardigheidsbewijs) inclusief 10 golflessen. Tijdens deze lessen ontwikkel je de basistechniek en krijg je de golfetiquette onder de knie. Wanneer je de cursus succesvol doorlopen hebt en Handicap 54 bezit, mag je zelfstandig op alle golfbanen in Nederland aan de slag.

The Dutch: het paradijs voor de echte golfliefhebber

Als je al in het bezit bent van de benodigde golfbewijzen en een aardig balletje kunt slaan, kun jij zeker jouw hart ophalen op de 18-hole tellende baan van The Dutch. Want dit is niet zomaar een golfclub, maar dé topclub van Nederland waar in september voor de derde keer het KLM Open plaatsvindt. Wanneer jij daar straks jouw ronde loopt, treedt je dus in de voetsporen van de wereldwijde golftop. Dat is toch gaaf?!

Zorg dat je deze actie niet mist!

Het enige wat jij hoeft te doen voor de bovenstaande actie, is dit kalenderjaar een van de onderstaande, geselecteerde diensten nieuw afnemen of uitbreiden. Simpel, toch? Wij verzorgen vervolgens met veel plezier de door jou gewenste golfprijs!

Complete Werkplek in de Cloud  (minimale nieuwe afname of uitbreiding van 5 stuks) óf

Cloud telefonie (VoIP) (minimale nieuwe afname of uitbreiding van 15 aansluitingen) óf

Mobiele telefonie  (minimale nieuwe afname of uitbreiding van 25 abonnementen)

Novuss Telecom & ICT zorgt ervoor dat je altijd connected blijft, dus óók op de golfbaan. Bel nu naar 088 – 203 00 00 voor meer (prijs)informatie en oefen je swing maar vast, want jij staat binnenkort op de Tee!

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss drone
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong