Pre-order nu jouw Samsung Galaxy Note9 bij Novuss!

Samsung zit niet stil. De Samsung Galaxy S9 en S9+ zijn nog maar een paar maanden oud, maar afgelopen donderdag onthulde de Zuid-Koreaanse partij alweer een nieuwe smartphone: de Samsung Galaxy Note9. Pre-order deze NU bij Novuss Telecom & ICT, zodat jij straks als één van de eersten belt met het nieuwste vlaggenschip.

Novuss Samsung Galaxy Note9

Samsung Galaxy Note9

De onlangs onthulde Samsung Galaxy Note9 is, net als zijn voorgangers, een ‘phablet’. Een phablet is een smartphone met een 6,4” super amoled-display, aflopende schermranden (waardoor er een zogeheten ‘infinity display’ ontstaat) en een losse stylus pen. Nog voordat Samsungs nieuwste toestel afgelopen donderdag officieel onthuld werd, was er op YouTube al een klein tipje van de sluier te bekijken. In het korte promotiefragment ving men een glimp op van de krachtige 4.000 mAh batterij, de geïnnoveerde S pen met Bluetooth en een vergrote opslagruimte. Met recht een teaser die smaakte naar meer.

Lancering van Samsungs nieuwste vlaggenschip

‘Meer’ kregen we afgelopen donderdag zeker, toen het toestel officieel onthuld werd. Of Samsungs nieuwste vlaggenschip aan de verwachtingen voldoet, of deze wellicht zelfs overtreft, zal de komende tijd moeten blijken maar de eerste indruk is in ieder geval veelbelovend. Zo beschikt de Samsung Galaxy Note9 over een dubbele 12 Megapixel achtercamera en 8 Megapixel voorcamera, en kun je dit mobiele toestel zelfs als pc gebruiken door het middels een kabeltje aan een beeldscherm te verbinden. Ook de vingerafdrukscanner is verplaatst van onder de camera (zoals bij de Samsung Galaxy Note8 het geval was) naar náást de camera op de achterkant van het apparaat. De nieuwe Samsung Galaxy Note9 is beschikbaar met 128 of 512 Gigabyte aan opslagruimte. Daarnaast heb je de keuze uit een blauw of zwart toestel. Kortom, de highlights van de Samsung Galaxy Note9 samengevat:

  • Foto’s maken in alle licht-omstandigheden
  • Dubbele 12 Megapixel achtercamera en 8 Megapixel voorcamera
  • Verbeterde S pen met Bluetooth
  • 000 mAh batterij
  • Kies uit 128 Gigabyte of 512 Gigabyte opslagruimte
  • Galaxy Note9 als pc middels eigen DeX dockingstation

De Samsung Galaxy Note9 is leverbaar vanaf 24 augustus 2018. Wil jij deze phablet nog deze maand bemachtigen?  Reserveer dan nú jouw toestel bij Novuss Telecom & ICT via 088 – 203 00 00. 

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss drone
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito