Novuss voorziet marketingbureau 2keer.nl van vast-mobielintegratie

Novuss vastmobiel-integratie 2keer.nl

Soms werken samenwerkingen tweeledig en ‘wast de ene hand, de andere’. Dat geldt ook voor de samenwerking tussen Novuss Telecom & ICT en het Arnhemse marketingbureau 2keer.nl. Zo verzorgde de ene partij de volledig nieuwe huisstijl en nog altijd de wekelijkse content, en  de andere een volledig nieuwe vast-mobielintegratie. Wie wat deed, laat zich natuurlijk raden.

2keer.nl is een full service marketingbureau dat werkelijk álles voor haar klanten regelt. Een evenement? Een nieuwe huisstijl? Een video? Een tekstschrijver die wekelijks op klantlocatie werkt? Het is allemaal geen probleem. Met een team van vijftien ervaren medewerkers, verdeeld over vijf specialismen, wordt iedere marketinguitdaging probleemloos getackeld.

Toe aan een nieuwe telefonie-oplossing

Het kantoor van 2keer.nl was voor onze komst reeds uitgerust met een bestaande telefonie-oplossing.  Echter waren er onvoldoende DECT-toestellen en waren de mogelijkheden ervan al even beperkt. Zo konden collega’s elkaars inkomende oproepen niet op afstand overnemen, wat regelmatig resulteerde in een sprintje door het kantoor, en waren er veel storingen. Daarnaast werd er zakelijk veel gebruik gemaakt van privé smartphones en deposit 25 bonus 25 to 3x dito telefoonnummers, omdat de medewerkers veel op externe locaties werken. Dat kon en moest anders;  2keer.nl was hard toe aan een nieuwe,  allesomvattende telefonie-oplossing en wist ons gelukkig meteen te vinden.

Tekst loopt door onder de foto

Novuss vast-mobielintegratie 2keer.nl

Vast-mobielintegratie

Met een goedgevulde auto zetten onze professionals Twan en Alex enige tijd geleden koers richting Arnhem. Wij hebben 2keer.nl voorzien van een vast-mobielintegratie zodat de medewerkers zowel op hun nieuwe bureau- als eigen mobiele toestel bereikbaar zijn, zonder dat daarbij privételefoonnummers aan het licht komen. In één dag werden alle bureautoestellen, met bijbehorende software op de computers en smartphones, geïnstalleerd waarna Jeroen de uitleg voor zijn rekening nam. Inmiddels is het systeem een aantal maanden in gebruik en zijn de reacties niets dan lovend.

Ezgi Söylemez, een van de twee eigenaren van het marketingbureau, omschrijft haar ervaring. “Telefonie is bijna een primaire levensbehoefte, het is één van die dingen die het ‘gewoon’ moet doen. Het feit dat we binnen een dag up and running waren, slot thailand was een bevestiging van onze goede keuze voor Novuss. De betrokkenheid van Novuss bij haar relaties is iets wat voor ons ook vanzelfsprekend is, dat matcht! Zo blij als we zijn over onze vast-mobielintegratie, zo trots zijn wij op het resultaat dat wij voor Novuss hebben mogen leveren.”

Met de komst van de vast-mobielintegratie werd het Arnhemse marketingbureau ‘twee keer’ zo bereikbaar. Is jouw organisatie ook toe aan een nieuwe telefonie-omgeving? Onze professionals verzorgen het graag! Bel 088 – 20 30 000 voor meer (prijs)informatie.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss droneNovuss sales traineeship junior accountmanager
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong