Novuss zoekt talenten voor sales traineeship incl. fulltime baan!

Start jouw succesvolle salescarrière

met het traineeship voor de commerciële Young Professional met een ijzeren doorzettingsvermogen!

Ben jij een startend commercieel talent en wil jij het beste uit jezelf halen? Dan is dit je kans! Dit unieke werk-/leertraject bestaat uit een fulltime baan als junior accountmanager en een tot in de puntjes verzorgd praktijkgericht traineeship van een half jaar om jou alle kneepjes van het salesvak te leren!

Novuss sales traineeship junior accountmanager

Omschrijving Novuss Telecom & ICT:

Novuss neemt ondernemers alle Telecom & ICT zorgen uit handen. Van advies tot implementatie; met onze eigen professionals ontzorgen we de klant. Door een goed vergelijk te maken tussen de verschillende providers zorgen we dat de mobiele- en vaste telefonie aansluit bij de wensen van de klant. We leveren alle hardware en verzorgen ook de service en reparatie wanneer dat nodig is. Op ICT-gebied leggen we de focus op Cloud Werkplekken en het beheren van volledige ICT omgevingen. Anders gezegd: Novuss verzorgt de complete werkplek zodat medewerkers op elk moment van de dag en waar ook ter wereld kunnen werken.

Functieomschrijving:

Voor de afdeling Telecom start in het nieuwe jaar de ’Junior Sales Bootcamp!’ voor maar liefst twee fulltime junior accountmanagers buitendienst B2B voor de regio Apeldoorn. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het behalen van omzetdoelstellingen bij met name nieuwe, maar later ook bestaande relaties (gericht op mobiele- en vaste telefonie). De klanten worden door jou proactief benaderd en voorzien van een goede begeleiding bij het verkooptraject, waarbij het geven van gedegen advies en een uitstekende service de belangrijkste succespijlers zijn. Het is een uitdagende en afwisselende functie welke je zelfstandig uitvoert: van het maken van de eerste afspraak tot en met het closen van de deal! Daar zal je in het begin begeleiding bij nodig hebben. Toch?

Om jou als starter een kans te geven om je te ontwikkelen tot een succesvolle accountmanager, krijg je tegelijkertijd een traineeship aangeboden waarin alle aspecten van het salesvak aan bod komen. Dit doe je niet alleen, maar met je groep/collega-opleidingsgenoten. Je krijgt regelmatig klassikale training en coaching op de werkvloer, wat verzorgd wordt door een extern gespecialiseerd bureau. Hierdoor ontwikkel je de juiste vaardigheden en grondhouding welke nodig zijn voor deze functie en leer je ’on the job‘ meer over de verschillende technische producten en diensten. Deze intensieve training omvat veel thuisstudie, want alleen door deze combinatie van leren en praktijk kun je de doelstellingen behalen. Zo ga jij jouw succes en verdiensten opbouwen en uitbouwen!

Gevraagd:

Wanneer jij flink in jezelf wilt investeren, dan zijn wij bereid om ver te gaan. Want naast een uitdagende baan in een dynamische en prettige werkomgeving, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en een intensief traineeship, dus dé kans om jezelf te ontwikkelen tot een succesvolle accountmanager. Ben jij iemand die niet alleen een zakelijke, maar ook een persoonlijke groei wil doormaken?

  • HBO werk- en denkniveau en starter op de arbeidsmarkt (0-3 jaar);
  • Commerciële drive en vaardigheden en affiniteit met telecom & ICT;
  • Vanaf begin 2019 fulltime beschikbaar (startdatum in overleg) en in het bezit van rijbewijs B;
  • Woonachtig in de regio Apeldoorn;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Leergierig, ambitieus en flexibel.

Kun jij deze uitdaging aan en voldoe jij aan bovenstaand profiel? Reageer dan vóór het einde van het jaar en stuur jouw actuele cv, pasfoto en een schriftelijke motivatie naar Jeroen Zonnenberg via [email protected] Grijp deze kans en start het nieuwe jaar goed met dit unieke werk-/leertraject!

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

novuss_nieuwbericht_vsw-expeditie-bv_square-1
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito https://www.pilatesconsignment.com/ slot bet 100