Geniet dankzij Novuss van een flexibele werkplek met OWN 365

Novuss Telecom & ICT zorgt er met een passende Cloud oplossing graag voor dat jouw werkplek zich niet langer beperkt tot het daadwerkelijke kantoor waar jouw onderneming zich bevindt. Werk voortaan altijd en overal waar en wanneer jij maar wil – met onze OWN 365 omgeving.

Novuss OWN 365

Wat is de OWN 365 omgeving?
OWN staat voor Online Werkplek Nederland 365 per jaar en hier vallen al onze Cloud diensten onder, waaronder de Online Werkplek. Met een Online Werkplek beschik je over jouw zakelijke data waar en wanneer jij maar wil, op ieder gewenst apparaat. Van e-mailen met Outlook tot het maken van een nieuwe offerte in Word, het uitrekenen van de omzet in Excel, het automatiseren van bestanden, het gebruiken van eigen applicaties gebruiken en het verzorgen van een dagelijkse back-up, Dit zijn de standaardonderdelen van OWN 365. Wanneer dit nog niet toereikend is, kan het ook nog uitgebreid worden. Hieronder lichten wij drie onderdelen van OWN 365 uit.

Online Werkplek
Onze Online Werkplek is een oplossing gebaseerd op de meeste recente Microsoft technologieën. Met behulp van de meeste recente techniek zijn wij in staat om alle soorten applicaties en software te laten werken, wat bijdraagt aan de flexibiliteit. Het grootste voordeel van de Online Werkplek is de vertrouwde omgeving waarover je op elk geschikt device, op ieder moment van de dag beschikt. Je hebt altijd het nieuwste Office pakket (Word, Excel, PowerPoint et cetera) én je data staat ook nog eens veilig opgeslagen. Dus mocht je per ongeluk je laptop in het water laten vallen, dan kan je gelukkig verder werken op een ander device en ben je – behalve de laptop – niets verloren. Met de Online Werkplek wordt het dus mogelijk om overal te werken: thuis, onderweg en op flexplekken.

VPS
VPS staat voor Virtual Private Server en is een Cloud server waar je al je applicaties op kunt zetten. De VPS wordt volledig op maat ingericht zoals jij dit wenst, en wordt vervolgens gekoppeld aan je hele bedrijfsomgeving. Je kunt ervoor kiezen om zelf het beheer te doen of helemaal door Novuss ontzorgd te worden. Uiteraard is alles redundant (dubbel) uitgevoerd, zodat je een eventuele uitval van een server niet eens opmerkt. Dit laatste is iets wat voor de gehele OWN 365-omgeving geldt.

Microsoft Outlook 2016
Waar zouden we zijn zonder e-mailcliënt? Met de Online Werkplek beschik je natuurlijk over het vertrouwde Outlook, in het nieuwste jasje. Je gebruikt dit zoals je gewend bent. Met Outlook maak en deel je contacten, plan je veranderingen, deel je bestanden en agenda’s én maak je aantekeningen. Kortom: jij en je collega’s worden een groep waarin de communicatie gestroomlijnder wordt dan ooit. Tag je collega’s via het @-teken wanneer je hun input nodig hebt, start audio- en videogesprekken en richt indien gewenst zelfs een gedeeld, volledig platform in voor een project. En dat alles met enkele klikken. Handig, toch?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van onze OWN 365 of wil jij dat Novuss dit regelt voor jouw organisatie? Bel dan naar 088 – 20 30 000 en werk binnenkort veilig en snel in de Cloud!

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss Telecom & ICT Repaircenter
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip
slot depo 10k
mahjong ways 2
slot777
slot server kamboja
slot bet 100 perak
olympus slot
slot gacor 2024