Novuss stuurt jou zorgeloos op zomervakantie

Nog héél even en de zomervakantie breekt officieel aan. Een periode waar over het algemeen lang naar uitgekeken wordt. Heel even niet bezig zijn met (de drukte van het) werk, maar heerlijk ontspannen met geliefden. Heb jij jezelf én jouw organisatie al voorbereid op het zomerreces? Novuss Telecom & ICT geeft je graag drie tips.

Novuss zomervakantie

Aangepaste voicemail begroeting telefoniecentrale

Gaat jouw organisatie binnenkort een paar weken dicht, bijvoorbeeld in de bouwvak? Dan is het belangrijk om jouw telefooncentrale hier op af te stemmen. Wij ontvangen graag een opname van jouw tijdelijke voicemail begroeting, zodat onze professionals dit tijdig voor je kunnen inregelen. Zo kun jij met een gerust hart de deur achter je dichttrekken en wordt de beller tijdens jouw afwezigheid keurig te woord gestaan, bijvoorbeeld met een verzoek om een bericht in te spreken of vanaf X-datum opnieuw  te bellen. Om drukte te voorkomen, verzoeken wij je om het bericht minimaal twee weken voor sluiting aan te leveren.

Mobiel internet in het buitenland

In de zomermaanden zijn de wegen naar het Zuiden druk bezaaid met vakantiegangers die de zon opzoeken. Misschien heb jij ook wel een mooie bestemming in het vooruitzicht; bijvoorbeeld een paar weken Spanje, Italië, Frankrijk of Griekenland. Er is niets fijner dan het slenteren over de boulevard en even niets te ‘moeten’.  Mobiel internet geeft je het antwoord wanneer je verdwaalt in de stad, want waar bevindt zich nu dat fijne restaurant of dat steengoede museum, waar je collega het over had? Ook wanneer je de vakantiesfeer wil delen met jouw Instagramvolgers, biedt mobiel internet een uitkomst. Met de haarscherpe unlimited aanbieding beschik je in heel Europa over maar liefst 10GB mobiel internet, dus je blijft online zolang jij dat wenst!

Werken in de Cloud

Niet iedereen neemt tijdens een vakantie even makkelijk afstand van zijn of haar werkzaamheden. Omdat je een zelfstandig ondernemer bent misschien, of omdat het je rust geeft als je tussendoor nog gauw even wat e-mails beantwoordt. Dankzij een werkplek in de Cloud beschik je ook op jouw vakantiebestemming over jouw vertrouwde, digitale werkomgeving. Het enige dat je nodig hebt, is een tablet, laptop of smartphone met internetverbinding – bijvoorbeeld middels de 4G WiFi router. En staat een vakantie voor jou juist in  het teken van álles behalve werk? Je kunt ook heel eenvoudig uitloggen 😉 (denk je dan wel aan je Out of Office?).

Novuss Telecom & ICT zorgt er graag voor dat jij met een gerust hart op vakantie gaat. Bel onze professionals op 088 – 203 00 00 en geniet straks vanaf jouw strandbedje van de grenzeloze dienstverlening. Bon Voyage!

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong