Sennheiser en Novuss slaan de handen ineen

Novuss mag zich tegenwoordig trotse partner noemen van Sennheiser. Deze award winning (lees Grammy’s, Emmy’s en innovatieprijzen: de vitrine staat er vol mee) organisatie sluit met 70 jaar ervaring en de garantie op Duits vakmanschap naadloos aan op de kwaliteit die we bij Novuss nastreven.

Sennheiser

Van Sennheiser heb je vast al eens gehoord. Het is immers een grote speler in de professionele audioapparatuur en aanverwante producten. Het bedrijf werd in 1945 opgericht in Duitsland. Tegenwoordig zijn ze met 2100 werknemers actief in 35 landen.  Sennheiser Business Solutions biedt allerlei persoonlijke communicatiemiddelen. Hierbij kun je denken aan headsets, maar ook vergaderoplossingen en audiosystemen voor grootschalige presentaties.

Gestroomlijnde communicatie

Onze IT- en telecomspecialisten staan constant in verbinding met de klant om deze te kunnen adviseren, ontzorgen en om te kunnen voorzien in hoogwaardige oplossingen voor de optimale ondersteuning. We doen er alles aan zodat onze klanten zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Hierbij ligt de focus op productiviteit, veiligheid en flexibiliteit. En dat dat steeds belangrijker wordt merken we goed. De zakenwereld is constant in beweging, waardoor de behoefte om snel te kunnen schakelen, effectieve samenwerking en moeiteloos contact op kunnen nemen blijft groeien. Niet alleen intern, maar ook de verbinding tussen bedrijven wordt van steeds groter belang. De kennis en kunde van Novuss, in combinatie met de headsets van Sennheiser zorgen ervoor dat jij straks razendsnel kunt schakelen binnen de hectiek van het bedrijfsleven.

Kunnen we je helpen?

Wij zijn ontzettend blij met onze samenwerking met Sennheiser. Ben jij benieuwd geworden naar wat Novuss en Sennheiser voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Onze specialisten vertellen het je graag. Bel 088 – 20 30 000 voor meer informatie.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito