Novuss maakt zich klaar voor een nieuwe locatie

Stop de persen, laat alles waar je mee bezig was vallen en ga hier even voor zitten… Wij hebben namelijk heel mooi nieuws. Na 6,5 jaar met heel veel plezier in ons pand aan Stadhoudersmolenweg 51 werkzaam te zijn geweest, is het moment daar: Novuss Apeldoorn gaat verhuizen!

Nieuwe plek, nieuwe avonturen, nieuwe herinneringen

De afgelopen jaren hebben we met veel plezier mogen werken in een prettige werkomgeving. Het was de plek waar we proostten op ons vijfjarig jubileum, de plek waar steeds meer professionals kwamen te zitten én het was de plek waar we samen met het hele team continu bezig waren met de zoektocht naar de beste oplossingen om onze klant te ontzorgen op het gebied van telecom en ICT. Maar Novuss groeit… en waar het tot nu toe steeds mogelijk was om iets uit te breiden binnen het pand waar we zaten, wordt nu toch echt tijd om te verhuizen. Naar alle waarschijnlijkheid zal de verhuizing eind dit jaar plaatsvinden.

Ruimte voor nóg meer aandacht voor onze klant

Het nieuwe adres voor ons kantoor in Apeldoorn is Stadhoudersmolenweg 146, inderdaad, een paar deuren verwijderd van de huidige locatie. We zullen ons op de begane grond vestigen. Geen gedoe meer met trappen, voor iedereen makkelijk bereikbaar. We vinden het natuurlijk belangrijk om de service, kwaliteit en professionaliteit die we bieden te kunnen blijven garanderen. We zijn dan ook heel blij dat onze vrienden van het iCanFix Repaircenter, waar we 6,5 jaar geleden samen de huidige locatie mee betraden, met ons mee verhuizen. Het is dus nog steeds mogelijk om even binnen te wandelen met je kapotte apparaat. In veel gevallen kan het team van iCanFix de schade herstellen terwijl je wacht.

Novuss is klaar voor de nieuwe stap. Een stap waarvan we heel blij zijn dat we hem kunnen maken. Een stap die ons mogelijkheden biedt om nog betere service en kwaliteit te kunnen bieden aan onze klant. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van Telecom en ICT? Neem contact op met ons team van specialisten via
088 – 20 30 000. We helpen je graag.

 

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito https://www.pilatesconsignment.com/ slot bet 100