Novuss voorziet je van razendsnel én onbeperkt internet met de 4G WiFi router

De oneindige mogelijkheden van het wereldwijde web zijn tegenwoordig tot ver in het menselijke gedragspatroon doorgedrongen. Dagelijks communiceren, zoeken,  kopen, luisteren en spelen miljoenen mensen op het internet – zowel thuis als op kantoor en onderweg. Novuss Telecom & ICT heeft nu dé oplossing waarmee jij altijd en overal online blijft: de 4G WiFi router.

Tekst loopt door onder de fotoNovuss 4G WiFi Router

Overal toegang tot internet

Er zijn talloze situaties te noemen waarbij het internet essentieel is; van het simpelweg bereikbaar zijn via je bedrijfswebsite tot het versturen van de grote zakelijke offerte die het verschil gaat maken. Soms is het niet zozeer noodzakelijk, maar komt het online medium gewoon heel goed van pas. Voor een eindeloze Netflix sessie tijdens regenachtige dagen of tijdens de urenlange autoreis naar de camping in Zuid-Frankrijk bijvoorbeeld, om de kinderen op de achterbank te vermaken met video’s van Peppa Pig. Dus voor welke doeleinden jij het internet ook gebruikt: met de 4G WiFi router ben je ervan verzekerd dat het werkt. Overal én onbeperkt.

Voordelen 4G WiFi router

De 4G WiFi router kent een aantal effectieve voordelen, waardoor je al gauw niet meer zonder wil. Novuss zorgt er graag voor dat:

  • Je smartphone niet langer dienst hoeft te doen als hotspot, want de router biedt een snellere en stabielere toegang tot internet. Dit is gunstig voor de batterijduur van je mobiele telefoon.
  • Je in Nederland onbeperkt toegang tot 4G internet hebt, in Europa en de Verenigde Staten is dit 10GB per maand.
  • Je met maar liefst 10 apparaten gebruikmaakt van de 4G WiFi router.
  • Je het abonnement ook kunt gebruiken in een smartphone, waardoor je naast onbeperkt internet ook onbeperkt kunt bellen!

Kortom: de 4G WiFi router is een onmisbare aanvulling voor iedere internetgebruiker.  Je profiteert al vanaf slechts € 18,60 per maand van de rijke mogelijkheden van de 4G WiFi router. Bel nu naar +31 (0)88 20 30 000 en zorg dat jij in de zomervakantie een rustige autoreis tegemoet gaat ;-).

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss ICT supportdesk
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito https://www.pilatesconsignment.com/ slot bet 100