Novuss zet supportafdeling in het zonnetje

De supportafdeling van Novuss Telecom & ICT haalt steevast de kink uit de (netwerk)kabel en zorgt dat iedere klant van een perfect werkende oplossing geniet. Ze opereren normaliter buiten de schijnwerpers om, maar worden vandaag eens goed in het online zonnetje gezet. Ontmoet onze IT & VoIP specialisten!

Tekst gaat door onder foto

Novuss Support

Van links naar rechts: Alex, Mark en Twan

Novuss is het verlengstuk van jouw IT-afdeling

Het drietal tackelt IT-problemen met technieken waar Mark Huizinga tijdens de piek van zijn judocarrière jaloers op zou zijn geweest. Maar niet alleen de onverhoopte incidenten worden zo snel en zorgvuldig mogelijk verholpen door Alex, Mark en Twan. Ook het realiseren van splinternieuwe oplossingen gebeurt met vakkundige precisie en dito expertise, waarbij zij na oplevering natuurlijk nauw verbonden blijven. Van het ontwikkelen van specifieke Cloud-omgevingen tot het overnemen van het complete systeembeheer; de drie zijn graag het verlengstuk van jouw eigen IT-afdeling. Kortom: Novuss zorgt ervoor dat jij blindelings kunt vertrouwen op de geboden diensten én op jouw eigen systemen.

Persoonlijke IT-support

Jezelf opnieuw introduceren hoeft niet. Wij weten al na het eerste contact wie jij bent, wat jouw organisatie doet en – nog belangrijker – welke IT en/of telecomwensen jij hebt. Persoonlijk klantcontact loopt namelijk als een rode draad door de gehele Novuss’ bedrijfsvoering. Dit geldt ook voor de supportafdeling. Je schakelt rechtstreeks met de heren waardoor je jouw uitleg maar één keer hoeft te doen, waarna de zaak direct opgepakt wordt. Een van onze klanten, Fort Pannerden, omschreef haar ervaring met onze supportafdeling onlangs in een interview. “De meeste helpdesks beginnen met onmogelijkheden zodra je een uitdaging voorlegt, maar Novuss niet. Zij verkennen eerst alle opties en hebben vaak de oplossing al aan boord. Zij roepen ‘Ja het kan!’ in plaats van ‘Ja maar…’. Ze gaan er echt voor.“ Een prachtig compliment, dát is waar we het voor doen.

Heb jij een uitdaging op het gebied van telecom of IT? Begeef je je gevoelsmatig in een doolhof tijdens het zoeken naar de perfecte oplossing of wil je gewoon even sparren? Je bereikt ons op +31 (0)88 20 30 000.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss ISDN VoIPNovuss 4G WiFi Router
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong