Novuss begeleidt jouw onderneming van ISDN naar VoIP

Drie maanden geleden schreef Novuss Telecom & ICT al eens over het ISDN-tijdperk dat vanaf september 2019 tot het verleden behoort. Klanten die gebruik maken van deze traditionele telecomoplossing worden nu geadviseerd om niet tot het allerlaatste moment te wachten, maar tijdig over te stappen op een VoIP-oplossing.

Nieuwsbericht begint onder de foto

Novuss VoIP ISDN

Van ISDN naar VoIP

Gevoelsmatig klinkt september 2019 nog héél ver weg. Toch vliegt de tijd sneller voorbij dan je denkt. Want heb jij je onlangs al eens gerealiseerd dat we al bijna op de helft van 2018 zitten? Precies! Daarom is het goed om vooruit te kijken en jezelf én jouw bedrijf voor te bereiden op de toekomst. Bel jij bijvoorbeeld nog via het traditionele ISDN-netwerk en zie jij nog wat beren in de Cloud op de weg? Dat hoeft niet! Novuss helpt je graag om jouw huidige telecomoplossing probleemloos over te zetten op een gestroomlijnde VoIP-oplossing zodat je óók na september 2019 gewoon bereikbaar blijft.

Tijdig overstappen op VoIP

Om het huidige ISDN-gebruikersaanbod te stimuleren om tijdig over te stappen, verhoogt KPN de bestaande tarieven van zowel de ISDN2 lijn als het Zakelijk BelVrij Totaal abonnement. Daarnaast zullen ook de gesprekskosten aan een lichte stijging onderhevig zijn. Geeft dit voor jou voldoende aanleiding om de ISDN-kabel door te snijden? Onze professionals zetten uiteraard de weg van analoog naar digitaal voor je uit. Maar ben je gehecht aan jouw ISDN-oplossing en wil je hier gebruik van maken tot de Cloud jullie scheidt? Ook dan zorgt Novuss natuurlijk graag dat jullie tot het allerlaatste moment een ongestoorde relatie behouden.

Of jij nu ‘Team ISDN’ of ‘Team VoIP’ bent, met Novuss Telecom & ICT blijf je tot september 2019 gewoon bereikbaar via de oplossing die jíj het fijnst vindt. Bel voor die tijd even naar  088 – 203 00 00, dan zorgen wij dat de telefonie van jouw onderneming ook daarna in de lucht blijft.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss lock me up free a girl actieNovuss ICT supportdesk

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft, accepteer je onze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten