Novuss steunt Arnhemse deelnemers ‘Lock me Up – Free a Girl’ met onbeperkt internet

Dat Novuss niet alleen ondernemers een warm hart en een goedwerkende internetverbinding toedraagt, werd vorige week bewezen. Het team van Fleur Art ontving twee WiFi 4G-routers om haar deelnemers aan de actie ‘Lock me Up – Free a Girl’ onbeperkt te laten internetten. Hiermee konden zij de tijd doden én doorgaan met het werven van donaties.

Nieuwsbericht begint onder de foto

Novuss lock me up free a girl actie

Lock me Up – Free a Girl

Sinds 2011 organiseert stichting Free a Girl de jaarlijkse actie ‘Lock me Up’ als onderdeel van de Week tegen Kinderprostitutie. Het doel is om namens heel Nederland nog veel meer meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden. Van 14 t/m 19 mei jl. vond de zevende editie plaats, waarbij er bij restaurants en bedrijven door het hele land hokjes van 1 bij 2 meter stonden. Deze hokjes symboliseerden de hokjes in Indiase bordelen. De deelnemers lieten zich hier maar liefst 12 uur lang in opsluiten om een mooi bedrag in te zamelen.

Novuss assisteerde met WiFi 4G routers 

Fleur Art uit Arnhem was één van de bedrijven die twee hokjes voor haar galerie plaatste en de gedreven deelnemers om de beurt een halve etmaal opsloot. Het voelde voor Novuss Telecom & ICT niet meer dan vanzelfsprekend om ook een steentje bij te dragen. Daarom reisde Jeroen vorige week dinsdag af naar Arnhem en voorzag hij het team van twee WiFi 4G routers waarmee zij onbeperkt konden internetten. Zo wisten de deelnemers hun tijd in het hokje te doden en konden zij onverminderd doorgaan met het werven van donaties. Met succes, want de helden en heldinnen die namens Fleur Art hebben gestreden, wisten tot op heden meer dan achtduizend euro in te zamelen voor ‘Lock me Up – Free a Girl’! Wij zijn content dat wij namens Novuss hier een kleine bijdrage aan mochten leveren. Wil jij ook een bijdrage leveren? De teller staat nog niet stil, want je kunt nog doneren via deze link!

Ben je benieuwd hoe het team van Fleur Art de afgelopen week heeft ervaren? Je leest het op hun Facebookpagina. En als je toch op Facebook zit, vergeet dan niet om de Novuss pagina even te liken!

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss ISDN VoIP
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito