Novuss zoekt Junior Accountmanager Telecom

Het team van Novuss Telecom & ICT kent geen medewerkers, maar rasechte professionals. Er werken stuk voor stuk talenten die met hun natuurlijke passie, kersverse of juist jarenlange expertise en ongeremde enthousiasme bijdragen aan het succes van de organisatie. Nu is de jacht naar een nieuwe professional geopend. Novuss zoekt echter geen afgezaagde ‘salestijger’ maar een gedreven wallabie die staat te springen om de telecommarkt te verkennen. Zoeken wij jou?

Novuss vacature Junior Accountmanager

Gezocht: Junior Accountmanager Telecom

Natuurlijk kunnen wij je voorzien van een lang epistel waarom je bij Novuss zou ‘moeten’ werken, en waarom deze vacature dé kans van de leven is, maar belangrijker vinden wij dat jij dit zelf ontdekt. Net zoals je de telecomproducten en –diensten zélf leert kennen, de klanten op den duur zélf ontdekt en zélf die persoonlijke groei doormaakt. Natuurlijk word je, zeker in de eerste periode, intensief begeleid door de Novuss professionals en laten we je niet zomaar los. Als Junior Accountmanager Telecom ga jij je bezighouden met:

 • Acquisitie richting potentiële klanten
 • Onderhouden van de klantrelatie
 • Introductie en demonstratie van producten en diensten
 • Coördineren en stroomlijnen van klantwensen richting de interne organisatie
 • Bijhouden van een correctie administratie, waaronder interne rapportages

Ben jij de Junior Accountmanager Telecom die Novuss zoekt?
Dan herken jij je vast in dit profiel:

 • Je bent een starter op de arbeidsmarkt (nul tot drie jaar werkervaring)
 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt commercieel inzicht
 • Je wil graag leren, ontdekken en ervaren
 • Je hebt affiniteit met telecom
 • Je bent fulltime beschikbaar én in het bezit van rijbewijs B
 • Je woont in de omgeving van Apeldoorn

Ben jij de volgende die een Novuss’ arbeidsovereenkomst tekent? Mail dan nu je onweerstaanbare sollicitatie – voorzien van actueel curriculum vitae, pasfoto en motivatie – naar Jurgen Brinkman via [email protected]. Wij zetten de bubbels vast koud!

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss 4G WiFi Router

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft, accepteer je onze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten