Goed nieuws: Novuss breidt uit en zoekt drie nieuwe medewerkers

Zie jij het al voor je: een fijne baan waar je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en plezier hebt en waar je ook nog eens in een prachtig, nieuw kantoor komt te zitten in Apeldoorn. Klinkt haast te mooi om waar te zijn, toch? Nee hoor, niet bij Novuss. Onze medewerkers ervaren dit elke dag. Het goede nieuws is: voor jou kan het ook werkelijkheid worden. Novuss zoekt namelijk een ICT Netwerk-Systeembeheerder, Accountmanager ICT en een Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst. Ja, je leest het goed: we hebben drie vacatures openstaan.

Afgelopen jaren groeide Novuss aanzienlijk. We hebben dan ook al heel wat professionals in ons team mogen verwelkomen. Echter, we blijven groeien. Niet alleen qua kantoor – we gaan namelijk verhuizen naar een nog ruimere locatie in Apeldoorn, lees hier de blog over onze verhuizing – maar ook qua werkzaamheden. Dus tijd voor ‘nieuw Novuss bloed’.

Wat wij van jou vragen

Natuurlijk vragen we het een en ander van jou, zoals kennis van de ICT-branche, zelfstandigheid en klantgerichtheid. Als Accountmanager ICT heb je tevens de taak om onze klanten op directieniveau advies te geven en innovatieve bedrijfsprocessen te verbeteren. Als ICT Netwerk-Systeembeheerder ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze ICT-tak en ben je zeer oplossingsgericht. Als Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst kun je goed het overzicht bewaren en weet je behoeften te inventariseren en vertaal je wensen en problemen naar oplossingen. Wat we nog meer van jou vragen, lees je in de vacature, deze pagina vind je hier.

Voort wat hoort wat

Werken bij Novuss betekent echter ook dat je voor jouw inzet heel veel terugkrijgt. Bij Novuss kun jij jezelf ontwikkelen en heb je de mogelijkheid om mee te denken over uitdagende vraagstukken waarbij we samen naar een oplossing te zoeken. Daarnaast krijg je een marktconforme beloning, een laptop, mobiele telefoon, een goed voorwaardenpakket èn misschien wel het allerbelangrijkste: je komt te werken in een fijn team, met leuke collega’s waar altijd een goede werksfeer hangt.

Wij horen graag van je

Denk je nou? Dit is het helemaal; ik heb de vaardigheden en eigenschappen die Novuss vraagt. Stuur dan jouw sollicitatie, voorzien van een foto, up-to-date CV en gerichte motivatie naar ons. Naar wie je het mag sturen, vind je in de vacature. Wie weet behoor jij binnenkort tot de Novuss familie.

 

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong