T-Mobile voor vierde jaar op rij beste mobiele netwerk van Nederland

T-Mobile is voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot beste netwerk van Nederland. Niet alleen bijzonder nieuws voor T-Mobile, maar ook bij Novuss wekt dit een euforisch gevoel op. Wij zijn namelijk één van de T-Mobile business partners in Nederland. Hierdoor krijgen onze klanten gegarandeerd de scherpste prijs tegen een hoge service.


Elk jaar doet de onafhankelijke testautoriteit P3 onderzoek naar de kwaliteit van mobiele netwerken in Nederland. Het Duitse bedrijf P3 geeft inzicht in de prestaties van mobiele netwerken. De test, die ook gezonde spanning bij ons oproept omdat we als Business Partner nauw betrokken zijn, maakte duidelijk dat T-Mobile ook dit jaar weer als winnaar uit de bus komt en dat al voor het vierde jaar op rij.

Testritten door P3

Afgelopen maand werd er druk rondgereden door heel Nederland. Voor de tests werd er namelijk gebruik gemaakt van rijdende meetwagens die testritten uitvoeren in onder andere grote steden. Alle Nederlandse mobiele netwerken werden tijdens deze ritten getest. De kwaliteit van de netwerken wordt bepaald door de kwaliteit, stabiliteit en snelheid van telefonie en dataverbruik. Daarnaast moeten klanten overal in Nederland dezelfde ervaring hebben. Niet alleen in kleine- en grote steden, maar ook gewoon onderweg. T-Mobile kreeg de hoogste score ooit toegekend en laat hiermee andere mobiele providers als KPN en Vodafone achterwegen.

Wat maakt T-Mobile het beste mobiele netwerk?

Maar wat maakt T-Mobile nou hét beste mobiele netwerk van Nederland? Allereerst heeft het de beste landelijke dekking met het grootste aantal masten en de hoogst gemiddelde snelheid. Zal het bedrijf in 2020 landelijk dekkend 5G netwerk hebben wat zorgt voor onbegrensde mogelijkheden. Wij schreven al eerder over het 5G netwerk en de voordelen daarvan. Lees het hier. Daarnaast is het bedrijf zeer innovatief, toekomstbestendig en zoals men beschrijft is het een state-of-the-art netwerk. Het uitgebreide rapport kun je hier lezen.

Novuss is trotse Business Partner

Wij zijn trots dat we als Business Partner zijn verbonden aan het ‘Meest bekroonde netwerk van Nederland’. Als Business Partner bundelen wij de kracht van het netwerk van T-Mobile met onze eigen toegevoegde waarde. Het resultaat: persoonlijk advies en gegarandeerd hoge service. Wil je hier ook gebruik van maken en van de voordelen profiteren? Bel naar 088 – 20 30 000. Wij helpen je graag.

PS: Wist je dat Novuss door T-Mobile bekroond is met de titel ‘Beste Mobile & Cloud Partner’ van Nederland?

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip
slot depo 10k
mahjong ways 2
slot777
slot server kamboja
slot bet 100 perak
olympus slot
slot gacor 2024