WiFi 6 is klaar om de markt te bestieren

De ontwikkelingen in Telecom & ICT land volgen elkaar snel op. Net zoals dat er 3G en 4G netwerken zijn en 5G eraan komt, zijn er door de jaren heen ook diverse WiFi niveaus ontwikkeld. Inmiddels zijn we zo ver dat de nieuwe standaard van WiFi, de WiFi 6 binnenkort wordt gelanceerd. Zodra deze op de markt is, kun jij er bij Novuss natuurlijk gebruik ook van maken, maar wat houdt WiFi 6 precies in?

Galaxy S10 en WiFi 6

Op dit moment maken we nog vrijwel geen gebruik van WiFi 6. Dat komt omdat de nieuwe standaard pas bij een aantal apparaten is ingebouwd. Een van die ‘apparaten’ is de Samsung Galaxy S10. Tijdens de lancering onthulde het bedrijf dat het vlaggenschip een WiFi 6 ontvanger heeft en dat is momenteel uniek te noemen. Jij kunt echter één van de eersten zijn die gebruik maakt van deze nieuwe standaard. Bij Novuss kun je namelijk de Samsung Galaxy S10 bestellen met deze functie.

Nieuwe standaard

Maar nu de grote vraag: waarin verschilt WiFi 6 van de vorige edities? Een van de belangrijkste verbeteringen is dat de nieuwe standaard meer snelheid biedt. Een positieve ontwikkeling voor bedrijven die met meerdere apparaten verbonden zijn op een WiFi netwerk. Zodra er apparatuur verkocht wordt met WiFi 6 dan kan Novuss ervoor zorgen dat iedereen in een veilige omgeving werkt op deze nieuwe standaard. Hierdoor heb je nooit meer het probleem dat je ‘geen WiFi verbinding’ hebt. In drukke gebieden met veel apparaten zoals stations, flexplekken en/of kantoren met veel ruimtes zal de snelheid zelfs met ‘minstens vier keer’ verbeteren.

Zakelijk gebruik

WiFi 6 lijkt vele verbeteringen met zich mee te brengen onder andere voor zakelijk gebruik. Ben je op zoek naar een snellere verbinding of partner die jou kan helpen met alle Telecom & ICT vraagstukken? Neem dan contact met ons op via 088 – 20 30 000.

In onderstaande video vind je nog meer informatie over deze nieuwe standaard:

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong