Novuss blikt terug én viert 6-jarig jubileum

Je hebt een nieuwe telefoon, net je vakantie geboekt of je bent gewoon uitzinnig omdat het weer een nieuwe dag is. Kortom, er is altijd wel reden om feest te vieren. Bij Novuss Telecom & ICT vieren we deze week ook feest – met taart – want dit jaar bestaan wij alweer 6 jaar. Een mijlpaal die we niet zomaar voorbij laten gaan.

In het jaar naar ons 6-jarig bestaan kan er veel gebeuren en dat hebben we ondervonden. Voordat we daadwerkelijk een hap van onze taart nemen, blikken we kort terug op bijzondere momenten en positieve ontwikkelingen van afgelopen jaar. Zo vierden we ons vijfjarig jubileum groots, groeiden we in diverse opzichten en reikten we diverse certificeringen uit.

Jubileumacties voor vijfjarig bestaan

Het gezegde: ‘wie jarig is trakteert’ hebben we afgelopen jaar in acht genomen. Voor ons vijfjarig jubileum hebben we unieke jubileumacties op touw gezet. Van het weggegeven van een luchtballonvaart en een volledig verzorgde dag golfen op The Dutch tot het verloten van een drone met 4K camera. Dit alles om samen met onze klanten deze bijzondere gebeurtenis te vieren. We durven met zekerheid te zeggen dat de jubileumactie een groot succes was en kijken daar met veel plezier op terug.

Teamuitbreiding

Novuss zou Novuss niet zijn als we niet zouden investeren in nieuwe ontwikkelingen én medewerkers. Zo breidde ons team uit met vier nieuwe medewerkers: Dennis, Jordy, Maarten en Justin. Maarten en Justin startten niet alleen als Accountmanager bij Novuss, maar gingen ook direct aan de slag met een halfjaarlijks traineeship gericht op new business. Niet alleen qua werknemers groeiden we, maar ook ons klantenbestand nam toe. Steeds meer klanten vinden hun weg naar Novuss en brengen zowel hun Telecom en ICT bij ons onder. Door beide onderdelen bij ons te stationeren, hebben ze één aanspreekpunt voor hun complete werkplek.

Jouw zakelijke partner

Een andere mooie ontwikkeling in het jaar naar ons 6-jarig jubileum toe, is dat diverse medewerkers certificeringen hebben ontvangen op het gebied van onder andere WiFi. Hierdoor kunnen onze professionals een perfecte Wi-Fi omgeving realiseren met de gewenste snelheid. Wij blijven investeren in onze professionals zodat Novuss jou kan blijven ontzorgen op het gebied van Telecom en ICT.

Wij zetten de koers van afgelopen jaar natuurlijk door en proosten gezamenlijk op ons 6-jarig jubileum.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak