Bestel jouw Apple iPhone Xr nú bij Novuss Telecom & ICT

Na de iPhone X, iPhone Xs en iPhone Xs Max introduceerde Apple medio oktober haar nieuwste smartphone in de X-serie: de iPhone Xr. Het toestel zit boordevol goede eigenschappen en is verkrijgbaar in maar liefst zes schitterende kleuren. Bestel NÚ jouw iPhone Xr bij Novuss Telecom & ICT!

Novuss Telecom ICT Apple iPhone Xr

Betaalbare iPhone Xr met fantastische specificaties

Het is alweer de derde iPhone die Apple in 2018 lanceert. Voor de verandering is deze smartphone echter niet het meest high-end dat het merk aanbiedt, maar is het qua prijs een schappelijke middenmoter met fantastische specificaties. Hieronder sommen wij er graag een aantal voor je op.

  • 9 x 75.7 x 8.3 millimeter
  • 194 gram
  • 6.1” Liquid Retina HD Lcd-scherm (326ppi)
  • A12 chip
  • 3GB RAM
  • 64GB, 128GB of 256GB opslagruimte
  • 7MP voorcamera met 1080p video
  • 12MP achtercamera net 4k video

iPhone Xr in zes opvallende kleuren

Voor wie een zwart, space grey of wit toestel te doorsnee is, is de iPhone Xr in maar liefst zes opvallende kleuren beschikbaar. Net als bij een aantal andere Apple producten gaat een deel van de opbrengst van de rode variant (‘RED’) naar aidsonderzoek. Is rood niet helemaal jouw kleur? Dan heb je naast wit en zwart ook nog de keuze uit een koraalkleurige oranjetint, fris geel of helderblauw. Het kan zijn dat de gekleurde iPhone je doet denken aan een ander toestel: in het verleden werd de iPhone 5C al eens in vijf kleuren uitgevoerd.

iPhone X, Xs en Xr

De iPhone X heeft zijn naam niet zomaar toebedeeld gekregen. De ‘X’ staat namelijk voor tien en markeert het tienjarig jubileum van Apple. Ook de Xs en Xr zijn te verklaren, al is die reden een stuk minder symbolisch. De marketingdirecteur van Apple, Phil Schiller, is namelijk een groot autoliefhebber. Bij extra bijzondere sportauto’s wordt er vaak een ‘R’ of ‘S’ aan de modelnaam toegevoegd. Juist…1+1=2!

Bel en WhatsApp jij binnenkort met de gloednieuwe Apple iPhone Xr? Dat kan! Bestel het toestel nu via 088 – 20 30 000. Al verkrijgbaar vanaf € 709,92.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss Internet of Things
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong