Apple onthult drie nieuwe iPhones

 in Blog

Gisteravond zijn de nieuwste iPhones onthuld. Dit gebeurde in het Steve Jobs Theatre in het Amerikaanse Cupertino. Wie de onthulling op de voet heeft gevolgd, maakte kennis met drie nieuwe Apple toestellen: de iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR.

Al tijden gonsde het van de geruchten over de nieuwe Apple iPhone toestellen. Van een stiekeme foto tijdens een Chinese productpresentatie tot uitgelekte verpakkingsstickers en afbeeldingen van iPhones met twee simkaarten: de speculaties waren niet te missen. Gisteravond werden de geruchten bevestigd en kon de hele wereld kennismaken met Apple’s nieuwste toestellen.

Apple iPhone XS
* In 3 kleuren verkrijgbaar: Space Gray, Silver en Gold
* Een 5,8-inch scherm
* resolutie van 2436×1125
* Intern geheugen: 64 GB, 256 GB en 512 GB

Apple iPhone XS Max
* In 3 kleuren verkrijgbaar: Space Gray, Silver en Gold
* Resolutie van 2688×1242
* Waanzinnig 6,5-inch scherm
* Inter geheugen; 64 GB, 256 GB en 512 GB

Apple iPhone Xr
* 6,1-inch LCD-scherm
* A12 Bionic chip
* Verkrijgbaar in 6 kleuren (Red, White, Yellow, Coral, Black en Blue)
* Intern geheugen; 64 GB, 128 GB en 256 GB

Heeft een van deze toestellen jouw nieuwsgierigheid geprikkeld? Pre-order nu jouw nieuwe Apple iPhone via 088 – 203 00 00!

Aanbevolen Blog Posts

SCHRIJF EEN BERICHT

<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

novuss_nieuwbericht_vsw-expeditie-bv_square-1Novuss Insight Enterprises

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft, accepteer je onze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten