Zakelijk telefoon abonnement voordelen

Als ondernemer gebruik je je telefoon regelmatig om onderweg even die klant of zakelijke partner te bellen, om een factuur te betalen of je plant een afspraak in in je agenda. Het hebben van een zakelijk telefoonabonnement brengt verschillende voordelen met zich mee, maar wanneer kies je voor een zakelijk abonnement en wat zijn de grootste verschillen tussen een zakelijk en een privé abonnement? Wij van Novuss vertellen je er graag meer over.

Een zakelijk telefoon abonnement

Het hebben van een zakelijk telefoon abonnement brengt verschillende voordelen met zich mee. Wij van Novuss hebben deze voordelen voor je op een rij gezet.

Professionele uitstraling

Een zakelijk telefoonnummer geeft een professionele uitstraling af aan klanten en partners. Op deze manier weten klanten altijd via welke zakelijke nummer ze jou gedurende werktijden kunnen bereiken.

Werk-en privé scheiden

Door gebruik te maken van een zakelijk telefoonnummer houdt je werk-en privé duidelijk gescheiden. Klanten en partners kunnen je niet op je vrije dag, in het weekend of op vakantie benaderen via je privé telefoonnummer.

24/7 ondersteuning

Door gebruik te maken van een zakelijk telefoon abonnement biedt Novuss je 24/7 ondersteuning bij storing en worden snelle oplossingen geboden.

Vervangend toestel

Wanneer je zakelijk telefoon niet meer naar behoren werkt en deze gerepareerd dient te worden, heb je recht op een vervangend toestel om optimaal bereikbaar te zijn en blijven voor klanten en partners.

Kosten zijn aftrekbaar

Gebruik je jouw zakelijke telefoon abonnement enkel zakelijk? Dan kun je deze kosten aftrekken gedurende de belastingaangifte. Gebruik je jouw telefoon zowel zakelijk als privé? Dan kun je enkel een deel van de kosten aftrekken.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een zakelijk telefoon abonnement voor jezelf of een van je werknemers? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze telecom & ict specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een zakelijk abonnement bij Novuss.

<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip
slot depo 10k
mahjong ways 2
slot777
slot server kamboja
slot bet 100 perak
olympus slot
slot gacor 2024