Zakelijk en privé nummer op 1 telefoon

Wil je niet langer een zakelijke telefoon en een privé telefoon beheren en tussen beide telefoons hoeven te schakelen? Zet je zakelijke en privé nummer op 1 telefoon door gebruik te maken van dual sim. Met dual sim houdt je zakelijk en privé gescheiden, zonder te hoeven schakelen tussen twee telefoons. Meer lezen over Dual sim en de voor en nadelen hiervan? Wij van Novuss vertellen je er graag meer over.

Wat is dual sim?

Een dual sim is een mobiele telefoon waar twee simkaarten in kunnen. Door twee simkaarten in je mobiele telefoon te plaatsen ben je op beide telefoonnummers te bereiken. Een dual sim smartphone ziet er hetzelfde uit als een smartphone waarbij het enkel mogelijk is om een simkaart te plaatsen. Iphone smartphones beschikken niet over de mogelijkheid om twee simkaarten in de telefoon te plaatsen, toch kun je dual sim wel op dit merk smartphone gebruiken. Dit doe je door je fysieke simkaart te combineren met een e-sim. In tegenstelling tot Iphone smartphones is het bij specifieke toestellen Android telefoons wel mogelijk om twee fysieke simkaarten te plaatsen.

Voordelen dual sim

Benieuwd naar de voordelen van dual sim? Novuss heeft ze voor je op een rij gezet.

Gemakkelijk schakelen tussen je privé en je zakelijke telefoonnummer

Het grootste voordeel van dual sim is dat je gemakkelijk kunt schakelen tussen twee telefoonnummers, waardoor je één telefoon bij je hoeft te dragen om zowel privé als zakelijk bereikbaar te zijn.

Aan- en uitschakelen dual sim

Je schakelt gemakkelijk een simkaart uit en weer aan. Hierdoor zie je in je vrije tijd geen zakelijke berichten of telefoontjes binnen komen.

Nadelen dual sim

Naast bovengenoemde voordelen, kan de dual sim voor sommige ook wat nadelen met zich meebrengen. De nadelen of beperkingen van de dual sim zijn hieronder opgesomd.

Oproepen ontvangen

Het is niet mogelijk om met een dual sim op beide simkaarten op hetzelfde moment een oproep te ontvangen.

Niet op elke smartphone

De dual sim is niet op elke smartphone beschikbaar. Enkele types Android-toestellen beschikken over de mogelijkheid om twee fysieke simkaarten te plaatsen.

Whatsapp en Whatsapp Business

Wanneer je met beide simkaarten gebruik wil maken dien je zowel Whatsapp als Whatsapp Business te downloaden. Whatsapp Business koppel je aan je zakelijke telefoonnummer.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten van een dual sim? Of wil je op het gebied van zakelijke telefonie geadviseerd worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts op het gebied van telecom & ICT adviseren je graag. Samen met jou gaan we op zoek naar een op maat gemaakte zakelijke telecomoplossing.

<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip
slot depo 10k
mahjong ways 2
slot777
slot server kamboja
slot bet 100 perak
olympus slot
slot gacor 2024