Ruime expertise op het gebied van webontwikkeling

Novuss beschikt over ruime expertise op het gebied van webontwikkeling. Van professionele websites en volledige bedrijfswebapplicaties tot van kleinere zaken als domeinregistratie en webhosting: onze specialisten zetten zich graag voor je in. Via ons zelf ontwikkelde Content Management Systeem (CMS) kunnen websites op eenvoudige wijze beheerd worden, waarbij technische kennis niet noodzakelijk is. Zo heb je geen eigen systeembeheerder nodig, maar is in principe iedere medewerker in staat om na oplevering zelfstandig wijzigingen door te voeren.

Wat niet lukt, daarbij ondersteunt onze IT servicedesk natuurlijk graag. Indien gewenst kunnen wij ook websites met een ander CMS bouwen, zoals bijvoorbeeld Managed WordPress Hosting, waarbij de gehele installatie van WordPress wordt uitgevoerd.

Hierbij kan tevens de migratie vanuit een ander Content Management Systeem uitgevoerd of ondersteund worden, zodat de website from scratch succesvol en volledig wordt opgezet. Welke (web-)oplossing jouw organisatie ook wenst; wij regelen het graag.

Novuss ICT

Ontwikkeling van bedrijfswebsites op maat

Iedere organisatie is uniek. Bedrijfsautomatisering is dan ook maar zelden ‘standaard’ ingericht, waardoor ‘standaard’ oplossingen in de meeste gevallen niet voldoende toereikend zijn. Maatwerk is hierin de passende sleutel, waarbij wordt uitgegaan van jouw ICT wensen en eisen. Wij voorzien je graag van ons deskundige advies, zodat in iedere situatie het meest optimale resultaat kan worden behaald. Door bijvoorbeeld bepaalde bedrijfsprocessen te automatiseren, kan er efficiënter worden gewerkt.

Dit heeft als positief gevolg dat er meer werk wordt verzet met hetzelfde aantal medewerkers, waardoor er een kostenbesparing wordt gegenereerd. Onze professionals verzorgen de volledige ontwikkeling, van bedrijfswebsites op maat, waarbij hun ict advies uiteraard niet ontbreekt. Samen zorgen wij ervoor dat jouw organisatie ook op het internet goed vindbaar is én blijft.

TWIJFEL NIET LANGER

BESTEL DIRECT JOUW MOBIEL

OF BEL: 055 20 21 919 (APELDOORN) 053 20 30 080 (ENSCHEDE)

Altijd en overal toegang tot de bedrijfsapplicatie

Wij zorgen dat de gerealiseerde IT oplossing wereldwijd via internet bereikbaar is, zodat gebruikers hiertoe altijd en overal toegang hebben. Met een maatwerk applicatie wordt de bedrijfsvoering dan ook nog verder geoptimaliseerd en de productiviteit gestimuleerd, want de medewerker is niet langer beperkt tot het werken op een eigen, vaste locatie.

De applicatie kan bijvoorbeeld ook vanaf een andere vestiging, of zelfs het buitenland, gebruikt worden. Zo kunnen jij en jouw medewerkers sneller en efficiënter werken, waardoor de eerder genoemde (kosten-)besparing ontstaat. In een tijd waarin ‘flexwerken’ steeds meer de gang van zaken lijkt te zijn, is een allesomvattende bedrijfsapplicatie dan ook onmisbaar.

<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito