IT Servicedesk

De professionals van onze IT servicedesk staan dag en nacht voor je klaar om eventuele problemen direct op te lossen. Zij beschikken over de juiste expertise omdat wij investeren in certificeringen en veel belang hechten aan het (blijven) opdoen van gerichte praktijkervaring. De technici behandelen elke dag een grote diversiteit aan Telecom en ICT verzoeken, waarbij klanttevredenheid en persoonlijke service een belangrijke, rode draad vormen.

Het is een inmiddels bewezen succesvolle dienst waar al veel organisaties van profiteren. Wij denken en handelen namelijk vanuit het belang van onze klant, van jou. Zo is het is een van onze speerpunten om onnodig verlies van werktijd zoveel mogelijk te beperken, zodat de kostbare tijd besteed kan worden aan de zaken die er voor jou écht toe doen.

TWIJFEL NIET LANGER

BESTEL DIRECT JOUW MOBIEL

OF BEL: 055 20 21 919 (APELDOORN) 053 20 30 080 (ENSCHEDE)

Het verlengstuk van jouw eigen IT servicedesk

Ben je op zoek naar (tijdelijke) uitbreiding van jouw IT servicedesk, bijvoorbeeld voor een betere bereikbaarheid of een hogere beschikbaarheid voor jouw eigen klanten? Ook hierbij helpen wij je graag! De servicedesk van Novuss is als tweede- en/of derdelijns ondersteuning dé waardevolle aanvulling op jouw interne ICT-afdeling.

De professionals werken niet alleen graag voor- maar ook mét jou en jouw team. Door onze krachten te bundelen, wordt ook de expertise vergroot en daar plukt jouw klant dan weer de vruchten van.

24/7 IT ondersteuning op afstand én op locatie

Met het aanbod van onze 24-uursdienst kun jij op ieder uur van de dag (én nacht) gedurende 365 dagen per jaar terugvallen op de Novuss IT-ondersteuning. De servicedesk biedt deskundige, technische support en zorgt dat onvoorspelbare verstoringen direct worden opgepakt én verholpen.

Dit doen de experts, afhankelijk van het verzoek, zowel op afstand als op locatie. Wij begrijpen als geen ander dat storingen zich niet laten plannen en helaas niet altijd te voorkomen zijn, maar zijn erop gebrand ieder issue aan te gaan.

<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip
slot depo 10k
mahjong ways 2
slot777
slot server kamboja
slot bet 100 perak
olympus slot
slot gacor 2024