Cloud werkplekken

Cloud werkplekken maken het voor medewerkers mogelijk om altijd en overal bestanden en applicaties in te zien. Het enige dat je nodig hebt is een apparaat als een laptop, tablet of telefoon en een stabiele internetverbinding. Cloud werkplekken zijn veilig en voorkomen dat werkbestanden verloren gaan wanneer een computer crasht. Benieuwd naar wat Cloud werkplekken voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij van Novuss vertellen je er graag meer over.

Wat is de Cloud?

De cloud is een externe server die het mogelijk maakt om locatie onafhankelijk via een apparaat met een stabiele netwerkverbinding toegang te krijgen tot werkbestanden en applicaties. Medewerkers hoeven hiervoor niet langer individuele apparaten te gebruiken. De cloud is beveiligd en bestanden blijven bestaan wanneer een computer of apparaat crasht of gestolen wordt.

Kosten werken in de Cloud

De kosten voor het werken in een eigen cloud werkplek zijn afhankelijk van jouw wensen en behoeften en de grootte van de organisatie. Neem voor een kostenoverzicht vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen cloud werkplekken

Flexibel

Door in de Cloud te werken kun je moeiteloos op of afschalen op basis van jouw behoeften. Groeit je bedrijf of vertrekt er een medewerker? Novuss schaalt het bij, zodat overcapaciteit en onnodig kosten worden voorkomen.

Risico’s minimaliseren

De risico’s op datalekken, beveiligingslekken en meer kunnen worden verminderd. Professionals beschikken over de juiste kennis, expertise en middelen om deze waar nodig in te zetten, te onderhouden en up to date te brengen.

Kostenbesparend

Door in de Cloud te werken is er geen investering in software licenties nodig. Je betaalt een vast bedrag per maand voor de Cloudservice, inclusief hardware en softwarelicenties.

Op maat gemaakte oplossing

De experts van Novuss luisteren naar jouw wensen en behoeften en bekijken jouw organisatie. Aan de hand van deze factoren ontwerpen wij een oplossing die volledig aansluit bij jouw situatie.

High-end beveiligingsoplossingen

Bij een vertrouwde Cloudprovider zoals Novuss worden al je gegevens gehost in een Nederlands datacenter, dat is uitgerust met uitgebreide high-end beveiligingsoplossingen.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van in de Cloud werken voor jouw organisatie, wil je meer informatie over werken in de Cloud of wil je van start gaan met het creëren van een op maat gemaakte cloud werkplek? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden voor jouw organisatie.

<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip
slot depo 10k
mahjong ways 2
slot777
slot server kamboja
slot bet 100 perak
olympus slot
slot gacor 2024