Remote desktop oplossing bij Gaba verzekeringen blijkt schot in de roos

Gaba Verzekeringen, Makelaardij en Hypotheken werkte al ruim zes jaar met een client-serveroplossing. Na zoveel jaar werd het echter tijd voor een nieuwe ICT-infrastructuur. Novuss bleek de meest geschikte partner om deze ICT-zorg uit handen te nemen. Novuss implementeerde een remote desktop oplossing en dat is een schot in de roos.

Het bedrijf met vestigingen in Arnhem, Westervoort en Zevenaar houdt zich onder andere al jaren bezig met het bemiddelen in verzekeringen voor ruim 2000 particulieren en 500 bedrijven. “Novuss is één van de bedrijven waarvoor wij bemiddelen in verzekeringen”, zegt Wijnand Jakobs van Gaba. “Zo is het contact met Novuss tot stand gekomen.”

VAN CLIENT-SERVER NAAR REMOTE DESKTOP OPLOSSING

In het verleden nam Gaba al de mobiele telefonie oplossing van Novuss af. “Daar is nu de nieuwe ICT-oplossing bijgekomen.” Gaba ging van een client-serveroplossing naar een remote desktop oplossing. Vanaf een centrale computer is nu één werkplek gedefinieerd voor de 37 medewerkers die in dienst zijn bij de verzekeringsmakelaardij. “Voorheen had iedere medewerker zijn eigen werkstation met administrator rechten. Hierdoor konden er kwetsbare situaties ontstaan met betrekking tot bijvoorbeeld beveiliging. Door de remote desktop heeft iedereen hetzelfde bureaublad met dezelfde applicaties voor zich. Ook is het niet meer mogelijk om zelf gegevens of instellingen te wijzigen. Dit zorgt ervoor dat het beheer voor ons is vereenvoudigt en dat het minder foutsituaties oplevert.”

“DE UITROL IS VOLLEDIG VLEKKELOOS VERLOPEN”

De uitrol van de nieuwe oplossing is volgens Jakobs volledig vlekkeloos verlopen. “Novuss heeft zeer bekwame medewerkers die goed voorbereid waren. De feitelijke uitrol heeft dan ook niet meer dan een uur ‘verstoring’ opgeleverd. Iedereen kon gewoon door blijven werken.” Ook over de nazorg is Jakobs zeer tevreden. “Het beheer ligt nu bij Novuss, dus als er storingen zijn dan lossen zij het op. Ik kan niets anders zeggen dan dat de responstijden goed zijn en ze altijd bekwaam reageren.”

Gaba was toe aan een nieuwe ICT-infrastructuur en kan dankzij deze oplossing weer heel wat jaar vooruit.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss Telecom ICT mobiel & vast
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip
slot depo 10k
mahjong ways 2
slot777
slot server kamboja
slot bet 100 perak
olympus slot
slot gacor 2024