Telefoon zakelijk kopen

Communicatie is van groot belang. Een transparante, duidelijke manier van communiceren draagt bij aan het succes van een bedrijf of organisatie. Daarnaast is een optimale bereikbaarheid de sleutel tot het werven en behouden van potentiële klanten of zakelijke partners. Een zakelijke telefoon kopen draagt bij aan de bereikbaarheid en professionaliteit van het bedrijf of de organisatie. Wij van Novuss vertellen je waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een zakelijke telefoon.

Wat zijn de voordelen?

Het aanschaffen van een zakelijke telefoon met zakelijk abonnement brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Werk-privé scheiden

    Door een zakelijke telefoon te kopen, houdt je werk en privé gescheiden. Klanten en partners beschikken niet over je privé-telefoonnummer, waardoor je in je vrije tijd niet bezig bent met het beantwoorden van klantvragen.

  • Aftrekbaar aangifte inkomstenbelasting

    Door een zakelijke telefoon te kopen is het mogelijk om de kosten van de telefoon bij de aangifte inkomstenbelasting af te trekken. Dit geldt voor zowel de aanschafkosten van de telefoon als de maandelijkse abonnementskosten.

Waarom kiezen voor Novuss?

Bij Novuss nemen onze deskundigen de volledige verantwoordelijkheid voor jouw telefonie-infrastructuur. Dit omvat niet alleen het leveren van diverse toestellen, zowel vast als mobiel, en mobiele abonnementen, maar ook het succesvol implementeren van VoIP en een centrale in de Cloud. Wat jouw organisatie ook nu of in de toekomst nodig heeft, wij regelen het.

Maar wat is het allerbelangrijkste? Geen onverwachte kosten en vervelende verplichtingen. In plaats daarvan bieden we kristalheldere communicatie en de geruststelling dat onze IT-servicedesk altijd klaarstaat om te helpen. Ongeacht het tijdstip of de dag van het jaar, staan onze experts paraat om eventuele telecommunicatie problemen direct aan te pakken. Met Novuss is ruis op de lijn voorgoed verleden tijd.

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van het kopen van een zakelijke telefoon met ons te bespreken. Onze experts adviseren je graag bij het leveren van een op maat gemaakt plan, dat volledig aansluit bij jouw organisatie.

<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht