Hét aanspreekpunt voor alle telecom- en ICT zaken

Organisaties kunnen al hun Telecom & ICT zorgen uitbesteden aan Novuss. Wij adviseren en implementeren de beste oplossing en zorgen dat die oplossing altijd optimaal functioneert. Onze Servicedesk is 24/7 bereikbaar, schakelt snel en biedt persoonlijke ondersteuning, zowel vanaf afstand als op locatie. Organisaties zijn daardoor verzekerd van zo min mogelijk verstoringen, maximale beschikbaarheid en technische ondersteuning op elk moment.

Strategisch advies, full-service en beheerprojecten op het gebied van Telecom, ICT, Cloud, websites, bedrijfsapplicaties, vast- mobielintegratie en ‘Het Nieuwe Werken’ zijn bij ons aan de orde van de dag. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en performance van systemen en applicaties uit handen. Daarnaast dragen wij zorg voor de installatie, configuratie en het beheer. In het verlengde daarvan ligt het proactieve beheer van de omgeving.

Objectief advies

Organisaties zijn bij Novuss verzekerd van objectief advies, omdat Novuss voorziet in alle facetten van Telecom & ICT. De keuze voor een Telecom en ICT oplossing is belangrijk en alleen goed te maken wanneer alle mogelijkheden en alternatieven naast elkaar worden gezet. Uiteraard moeten ook alle mogelijke besparingen inzichtelijk worden gemaakt. Pas dan kan een weloverwogen beslissing worden genomen. Met onze expertise en financiële kijk op dit gebied ondersteunen wij organisaties bij het nemen van deze belangrijke beslissingen. Beslissingen die resulteren in een optimale bedrijfscontinuïteit en een zorgeloze omgeving, nu en in de toekomst.

Onze dienstverlening:

Waarom kies je voor ons?

De ontwikkelingen op het gebied van telecom en ICT gaan snel. Novuss loopt altijd voorop en voorziet organisaties in de beste oplossingen, perfect afgestemd op de wensen en eisen. Van mobiele telefonie, servers op locatie en proactief beheer tot aan het werken in de Cloud. Toonaangevend is onze persoonlijke benadering. Onze servicedesk biedt dag en nacht technische ondersteuning en is snel ter plaatse bij calamiteiten. Storingen kosten namelijk veel tijd en geld en daarom moet een omgeving altijd goed functioneren. Wij nemen deze verantwoordelijkheid volledig uit handen en zorgen voor een optimaal stabiel systeem.

Share on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on TwitterPrint this pageShare on Facebook

Ontvang gratis e-mail updates met tips en trends!

en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Novuss

Nu inschrijven