Novuss zoekt Office Manager

Ben jij stressbestendig, secuur, maar bovenal klantvriendelijk? Dan is Novuss Telecom & ICT op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een representatieve Office Manager. Zorg jij ervoor dat alles betreft het kantoor op rolletjes verloopt? Solliciteer dan direct!

Jouw vaardigheden

Als Office Manager heb je een ondersteunende taak. Je beheert de agenda van de directie, organiseert meetings en notuleert deze. Daarnaast voer je verschillende administratieve taken uit en bijvoorbeeld de emailafhandeling. Jij bent dus een kei in organiseren, overzicht houden en werkt netjes en secuur. Je vervult in deze functie ook een representatieve rol. Je ontvangt klanten, gasten en leveranciers met een glimlach. Aan de telefoon sta je deze stakeholders uitstekend te woord. Je bent klantvriendelijk ingesteld, stressbestendig en flexibel. Dankzij jou is het kantoor tot in de puntjes verzorgd.

Wat heb je nog meer nodig?

• Jij gaat secuur te werk en bent goed in organiseren
• Je bent klantvriendelijk en communicatief vaardig
• Jij hebt MBO werk- en denkniveau
• Pré: richting management(ondersteuning)
• Je kan goed omgaan met het Office Pakket (Word, Excel, Outlook, PowerPoint)

Wat bieden we jou?

• Neem vakantie wanneer je wil, er is geen maximum aantal vakantiedagen.
• Mooie functie met hecht team aan toffe collega’s!
• Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
• Regelmatig een VrijMiBo en gave teamuitjes
• Goed bereikbare locatie

En wie zijn wij?

Bij Novuss zorgen wij voor het hart van de onderneming. We pakken alles professioneel op van advies tot implementatie. Elke vraag heeft een antwoord, en op het gebied van ICT, Cloud en telecom is het antwoord 9 van de 10 keer: ‘bel Novuss even, die weten het wel.’

We zijn een jong en dynamische organisatie met een stabiele techniek en manier van werken. Daarnaast zijn we ook gewoon een leuke werkgever, al zeggen we het zelf.

We vragen enthousiasme en professionaliteit, dat is het belangrijkste. We delen graag, niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en leuke momenten. Verwacht dus gewoon een club leuke mensen en een goede werksfeer. Als jij je thuis voelt in de taken en vaardigheden gaan we samen een mooie tijd tegemoet.

Ja, dit wil ik!

Je hebt interesse én voldoet aan de (meeste) eisen in het profiel of je denkt dat deze vacature speciaal voor jou is geschreven? Dan zien wij jouw sollicitatie voorzien van een foto, up-to-date CV + een gerichte motivatie graag tegemoet. Mail deze gegevens naar Jeroen Zonnenberg: [email protected].

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft, accepteer je onze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten