Novuss creëert jouw ideale online werkplek

 in Blog

De toekomst van digitaal samenwerken ligt in de cloud. Dat weet jij als geen ander. Maar welke route moet je volgen? Je wilt een persoonlijke werkplek, waar je medewerkers veilig en flexibel aan de slag kunnen. Jouw medewerkers zijn het kloppend hart van je organisatie. Maar hoe zijn ze écht productief in deze continu veranderende wereld? Onze online werkplek biedt jouw medewerkers de flexibiliteit en de tools om het maximale uit een werkdag te halen en samen te werken – waar ze ook zijn.

In de online werkplek houden we jouw omgeving continue up-to-date. Zonder dat je er iets van merkt: je werkt ondertussen ongestoord door. Zo werk je altijd met de nieuwste versie van applicaties. Naast gebruiksgemak brengt dit ook je gegevensbeveiliging naar een hoger niveau. En het scheelt een hoop tijd, moeite en onderbreking van het werk.

Verder komen we bij je langs om alles te implementeren, en we gaan pas weg als je alles snapt en alles naar behoren werkt. En je ontvangt onze handige expertise voor directe hulp en uitleg bij jouw IT in begrijpelijke taal.

Microsoft Teams

Met onze koppeling hebben wij het Novuss gebruiksvriendelijke telefonieplatform gekoppeld aan Microsoft Teams.

De volledige bereikbaarheid van de Teams gebruikers kan zeer eenvoudig door ons ingericht worden, de interne communicatie wordt binnen Teams afgehandeld en alle externe communicatie zal via Novuss verlopen.
Het is zelfs mogelijk om binnen Novuss de niet teams gebruiker en Teams gebruikers als één bedrijf intern met elkaar te laten communiceren en samenwerken.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op!

Dan zorgen wij er voor dat het elke dag een feest is om klant bij ons te zijn! 😉

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft, accepteer je onze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten